Съвременни тенденции при холните гарнитури

гарнитура за хол

Няма обзавеждане, което да не е повлияно от модните течения. Не само облеклата, аксесоарите и обувките са обект на промени, които се налагат от модните подиуми. Естествен отзвук от развитието на технологиите е и това, че до голяма степен дори едни от най-ползваните домашни видове мека мебел също се променят. Мода, технологии, създаване на стереотипи и правила – все фактори, на които обзавеждането поддава за да може да се приспособи към търсенето на съвременния потребител.

Как холните гарнитури се променят през годините

Холната гарнитура става популярен вид мека мебел у нас към 60-те години на миналия век. Много от Вас сигурно помнят, че във всеки апартамент в панелния блок  хола бе обзаведен с гарнитура. За жалост дизайните се свеждаха най-много до три-четири вида, което придаваше тази еднотипност при обзавеждането. Стандарта се състоеше от:Холна гарнитура

  • Диван;
  • Два фотьойла;
  • Две табуретки.

Нищо завладяващо и впечатляващо в тази комбинация. Скуката определено се нуждаеше от промяна и именно затова след 90-години започнахме да ставаме свидетели на по-смели и атрактивни решения от страна на предприемачи, стартиращи собствен мебелен бизнес след падането на тоталитарния режим. Така се появиха някои от най-добрите колекции като:

  • Комбинация от два дивана двойка и един тройка;
  • Комплект от диван двойка и тройка, с добавен фотьойл;
  • Два дивана двойка с две табуретки;
  • Ъглов диван и два фотьойла.

Разбира се това са само малка част от многообразието мека мебел, която днес е не просто модерна, а и се разчита на нейната ефективност и практичност при използване. Холни гарнитури Арена – предложения, които са изцяло съобразени с иновациите при изработката на такива изделия. От мебели Арена предлагат на своите клиенти не просто холни гарнитури, а такива, които са последен писък и хит в мебелния бранш. За един неповторим и уютен хол няма повод да се съмняваме, че  и при вас идеално решение би била холова мебел Арена.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*