Как да обзаведем модерно и удобно спалнята?

спалня

Ако ви предстои да променяте интериора на спалнята, ще ви дадем няколко препоръки как да останете наистина доволни. Спални комплекти venus.bg ще осигурят всички нужни мебели само с една покупка. Тази опция е предпочитана от хората днес, тъй като почти никой не разполага с достатъчно свободно време. Няма да търсите нещата едно по едно и ще пазарувате на много достъпни цени. Вашата задача е да откриете дизайн и конфигурация, които подхождат на дома ви и са съобразени с личните ви очаквания.

Как да оформим стилно интериора с помощта на спален комплект?

Производителят се е постарал да изработи отделните модули, съдържащи се в спалния комплект, в една продуктова серия. Именно заради това ще получите качествени мебели, които са в пълен синхрон помежду си. Финалната визия на помещението ще бъде изключително дизайнерска и елегантна. Лесно ще се справите с оформянето на обстановката като измерите свободното пространство. Изберете кой артикул къде ще поставите и сравнете параметрите с описанията в каталога.

Насочете се към спален комплект, който е във ваши любими цветове или в неутралната естествена дървесина. Тук трябва да се съобразите с цвета на стените и текстила който ще използвате. Специалистите препоръчват обемните мебели като легло и гардероб да бъдат в двата противоположни края на стаята, за да се постигне визуален баланс. Проверете дали имате достатъчно място от двете страни на леглото, за разполагане на нощните шкафчета. От продуктовия каталог на магазин Venus.bg може да поръчате – Спален комплект 160/200 см – Arman – Дъб пиемона/Графит/Карбон мат:мебели за спалня

  • комплект „Arman“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което включва: легло с тапицирана табла;
  • две стилни нощни шкафчета;
  • четирикрилен гардероб с чекмеджета;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак за размери 160/200 см, като за двулицевия е необходима закупуването на подматрачна рамка;
  • една от вратите на гардероба е с огледало, а другата с модерен акцент и пуш бутон;
  • към спалния комплект може да поръчате скрин, който има вратичка с пуш бутон и три чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне.

Елегантни мебели изработени от съвременния качествени материали.

Заслужава ли си инвестицията в скрин за спалнята?

Мебелите се изработват на модулен принцип, което е шанс клиентът да купи нещо допълнително. Отделният елемент ще подхожда изцяло на обзавеждането и без проблем ще го интегрирате в спалнята. Скринът често е добра опция за хората, които имат повече дрехи за подредба. Той ви предлага няколко големи чекмеджета, както и широк плот. Спокойно може да ползвате скрина като поставка за телевизор или тоалетка. Заслужава си да помислите за подобна покупка, тъй като тази мебел е много красива и функционална.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*