Тенденции при съвремените кухненски шкафове

шкафове за кухни

Съвременните кухненски мебели са доста иновативни по отношение на модулите, от които се състоят. Те са раздвижени, нестандартни, практични и с доста функции, което на практика улеснява домакините в техните битови занимания. Разновидностите кухненски шкафове, които се предлагат се делят на две основни категории – долни  и горни. Към долните спадат всички онези модули, които са предназначени за вграждането на мивка, миялна, фурна, шкафове за по-едри домакински съдове и други. В основата на долните шкафове е това, че те задължително се изработват на едно ниво, което  е достатъчно удобно за да се позиционира термо плот върху реда шкафове и по този начин да се използва зоната за работа. Креативността на долните кухненски шкафове можем да търсим в начина на тяхното позициониране с оглед да се създаде удобство при ползването им.Модули

При горните кухненски шкафове вече може да се прояви повечко въображение. Идеята е горния ред да създаде динамика в интериора, да разнообрази и представи едно доста интересна линия, модерна и впечатляваща. Затова ако обърнете внимание на новите модели горни шкафове в каталога на онлайн магазин за мебели Мебелино ще забележите, че това не та типичните шкафове, а са невероятно изтънчени и феноменални модули, които създават повече пространственост  и обем в иначе миниатюрната кухненска зона. Не са малко модулите, които са без вратички. Този отворен шкаф реално създава оптически ефект за обем. Тактически се добавя  и лед осветителна лента, която от своя страна засилва този трик.

Ако все пак сте почитатели на закритите шкафове то можете да комбинирате с плътни и стъклени вратички, което е вариант също предизвикващ една добра визия и изтънченост на цялостното кухненско обзавеждане. Тези и още много други интересни модулни идеи за кухненски мебели ви очакват в каталога на Мебелино. Ако и вие търсите различното решение за новата си кухня ви гарантираме, че точно тук ще го откриете.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*