Евтин диван – практичния и безкомпромисен избор

диван

Покупката на евтин дива е оправдано особено ако търсите вариант за ново обзавеждане на апартамент, който ще бъде отдаван под наем. Инвестирането в мебели, които незнайно кой ще ползва е причина да не се харчите твърде много. Всъщност в зависимост от типа на апартамента – за масово ползване, луксозен, тип хотелско настаняване зависи и стайлинга и качеството на мебелите с които потенциално ще обзавеждате. Именно поради това ако искате да отдавате едностаен апартамент на студенти дългосрочно или за нощувки наистина избора на евтин диван е напълно логичен.

Евтино = компромис или не точно

Идеята да се заложи на такъв не толкова скъп диван е добра. Все пак става въпрос за чисто ново обзавеждане, което ще освежи жилището. Дали обаче евтините варианти са равнозначни на компромиси, които ще бъдат направени с качеството? Не е точно така, защото днес пазара е доста конкурентен спрямо предложенията за мека мебел, което е повод да изискате от търговците при търсене такива решения, които са на достъпни цени и освен това са супер ефективни и добри като изпълнение.Триместен диван

Да избереш диван евтин НЕ означава, че тази мебел е:

  • Некачествена;
  • Стара;
  • Демоде;
  • Без каквито ида било екстри и функции.

Напротив, съвременните мебелни решения са доста прилични като стойност, а освен това показателите им никак не са за пренебрегване. Ето ви една супер възможност да подновите дивана в апартамента, който ще отдавате под наем с такъв, който е:

  • Максимално устойчив на натоварване;
  • Здрав и издръжлив като конструкция;
  • Стабилен;
  • С функция сън и ракла.

Колко си мислите, че ще ви струва един такъв диван? Уверяваме ви – не много! Цените за такива мини канапета и дивани както и малко по-големи като размери стартират от около 150-200 лева. Сами виждате, че стойността е абсолютно символична на фона на това, което ще получите вие и вашите наематели.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*