Чекмеджетата – задължителни за всеки скрин

комод с чесмеджета

Прекрасни и на доста добри цени варианти за скринове откриваме днес в търговската мрежа. Наистина това са част от мебелирането ни, към които наистина сме склонни да проявим безкомпромисност не защото ще бъдат поставени и ползвани в собствения ни дом, но поради факта, че на тях повярваме организацията на онези дребни вещи, които непрекъснато се налага да подреждаме в големите шкафове. А знаете, че едни от важните критерии при избора на нов скрин, който имат добрите домакини е те да имат повечко на брой чекмеджета. Дори с по-малък обем, но пък достатъчно на брой така, че да могат да разграничат отделните категории вещи една от друга.

Колко чекмеджета искате да има новия ви скри

Бройката на чекмеджетата се определя от това какъв е неговия размер. Всъщност ако трябва да бъдем честни височината, а не широчината и дълбочината определят количеството на чекмеджетата. Изключително многообразни и доста практични варианти се предлагат на пазара, но общата ни идея е да се намери балансираното и впечатляващо решение, което на първо място да ни осигури удобство.скрин

Многообразни са конфигурациите при създаването на проекти за скринове с чекмеджета:

  • С три реда по три колони чекмеджета;
  • Една колона, с четири чекмеджета;
  • Две колони с пот-чекмеджета;
  • Една колона с 6 чекмеджета.

Какво точно търсите като разпределение? Каква площ сте отредили за скрина си? Малък или голям скрин търсите? Все въпроси, които имат съществена роля за това да ви насочат  към варианта, който би бил най-приемлив за вашите нужди и потребности.

Разбира се, тук говорим за скрин, който ще се ползва в спалня. по съвсем различен начин би изглеждал модел, който може да се приложи в кухня, коридор или трапезария. Така, че можете да се уверите и в това, че дори приложението и местоположението на скрина се оказва основателно за това с колко на брой чекмеджета да го изберете.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*