Тае бо тренировки – концентрация, самочувствие, енергия

тренировки

Много модерни станаха през последните години тренировките по бойни спортове, но не за професионално спортуване, а за удоволствие и с цел усвояване на техники за самоотбрана. Всъщност човек наистина не знае какво може да го сполети и една добра подготовка би била перфектното решение не за саморазправа, а по-скоро за елиминиране на нападателя. Интереса към бойните спортове като Тае Бо и други е доста висок особено от страна на дамите и тийнейджърите. Действително агресията е навсякъде около нас и ако се оставим да бъдем жертви то това е показателно за нашето ниско самочувствие и неувереност. Ако живеете и учите в града под тепетата и имате ниска самооценка, не вярвате в собствените си способности и възможности, както от малък сте били аутсайдери в училище ето, че сега имате невероятната възможност да промените това. С Тае бо тренировки Пловдив или още известни като кардио кикбокс бойно изкуство не само ще усвоите едни доста добри и защитаващи ви техники, но разбира се, това до голяма степен ще се отрази на вашата физика.Тае Бо тренировки в Пловдив

Тае бо тренировките са смесица между кикбокс и аеробика. Интереса към това изкуство е напълно оправдано, тъй като действително тук не се акцентира на удара, а на възможността да се изгради увереност, грация и тялото да съумее само да се справи със самоконтрола и енергията. На пръв поглед изпълнението на тренировките по ТаеБо изглеждат доста лесни, но реално не е точно така. С помощта  на инструктор, който наистина може да предложи ефективни и функционални тренировки ще установите, че тялото ви е много по-гъвкаво отколкото сте си мислили и по-силно, по-енергично.

Като всеки друг боен спорт и практикуваните тренировки по Тае бо в Пловдив могат да помогнат при овладяване на агресията при тийнейджърите. Дисциплина, създаване и спазване на правила, редуване на различни техники и методики са малка част от самото обучение, което всеки начинаещ научава още в първите уроци.

Самия термин Тае Бо в буквален превод означава боксиране с крак. Това е корейски термин, който се използва при силовите тренировки, но в осъвременения си вариант техниката на движенията става много по-грациозна и прецизна. Именно умелото съчетаване на кардио кикбокса с елементи от аеробиката, което на практика прави модерния стил Тое бо особено динамичен, ефективен и функционален. Ползите от тренировките под ръководството на професионален треньор от Пловдив наистина са невероятно много. Факта, че ще влезете във форма, ще се радвате на енергичност, настроение, добре оформена мускулатура са реални и ето, че вече имате достатъчен мотив да се включите в курса по Тае бо в Teres Gym & Fight Club.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*