Знаем ли как да изберем точното обзавеждане за кухнята?

кухня

Потребителите често споделят, че се притеснява да избират мебели за кухненската зона, тъй като им се вижда доста сложно и специфично занимание. До известна степен имат право, но днес актуалното обзавеждане предлага множество удобства и възможности и е много по-лесно да определите вида на шкафовете, които са ви необходими. Мебели ВЕНУС предлагат различни оферти на самостоятелни модули, както и на готови кухненски конфигурации, за да промените интериора у дома си и да го направите модерен и удобен. Артикулите се изработват от съвременни материали и това ги прави по-лесни за поддръжка. Притежават красив и интересен цветен дизайн.

По какви правила да открием обзавеждането за зоната за готвене?

Ще се опитаме да ви помогнем да намерите правилното обзавеждане, като следвате няколко конкретни насоки. Първо и най-важно вземете точни размери на свободното пространство, където ще монтирате модулите. Преценете дали желаете новата кухня да е в ъглова, линейна, п-образна или двуредова форма. Всички елементи трябва да са разположени плътно един до друг и да няма разминавания, тъй като ще бъдат обединени от термоплот.

Освен точния размер, е необходимо да намерите дизайн и стил на шкафчетата, които ви харесват и не биха ви омръзнали. Тук говорим за една по-дългосрочна инвестиция. Ако сте решили да използвате обзавеждане в по-ярки цветове, бъдете много внимателни и се спрете на ваш любим цвят, който подхожда на интериора. Във сайта на магазин Венус има различни оферти както за готови комплекти, така и за самостоятелни модули, които вие да подберете по личен проект. Ще ви дадем и едно предложение – Готова ъглова кухня Лукс 16 – MDF, Бял гланц/Зелен гланц:шкафове за кухня

  • „Лукс 16“ – готова ъглова кухня с термоплот;
  • комплектът включва горни и долни шкафове, от които за мивка;
  • за аспиратор, бутилиера, чекмеджета и отделение за вграждане на фурна;
  • всички вратички на кухненските шкафове са с механизъм за плавно затваряне;
  • лице MDF – 18 мм;
  • корпус ПДЧ – 15 мм;
  • цветове Бял гланц/Зелен гланц.

Мебели, които се отличават със своя съвременен дизайн и изработка. Цветовете са свежи, подходящи за модерното жилище.

Защо да предпочетем шкафове направени от МДФ и ПДЧ?

Вече не е толкова актуално да се купуват изделия направени от естествена дървесина, тъй като тя е много тежка, обработва се трудно и най-вече е скъп материал. Много по-предпочитани от производители и клиенти станаха плоскостите МДФ и ПДЧ. Те притежават всички положителни характеристики на дървото. С тази разлика, че изглеждат по-модерно и елегантно, представят се в различни нюанси и цената им е достъпна за потребителите. Модулите за кухня изработени от MDF и ПДЧ ще ви гарантират комфорт, добра визия и здравина във времето.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*