Как хубавото обзавеждане ще зарадва истински децата?

мебели за момче

Всяко дете иска да обитава красиво декорирана и обзаведена стая. Това е задача на родителите, която изпълняват с искрено удоволствие, благодарение на огромното разнообразие от дизайни, които се предлагат в търговската мрежа. Съвременното детско обзавеждане за момче Венус се отличава с функционалността на отделните мебели, техния красив и цветен дизайн. Важен е и добрият подбор, спрямо активното ежедневие на момчетата. За разлика от малките госпожици, които се радват най-вече на розови мебели, при момчетата може да използвате синьо, зелено, оранжево или жълто без никакъв проблем. Важно е артикулите да са здрави и устойчиви, за да издържат на ежедневната интензивна експлоатация.

Защо е препоръчително мебелите за детската стая да са в комплект?

Малчуганите имат безпогрешен радар, който винаги открива красивото в една обстановка. Няма как да постигнете перфектна дизайнерска визия на помещението, ако сами търсите мебелите и ги поръчвате една по една. Готовите комплекти са най-доброто решение, когато искате вашият малчуган да бъде щастлив и да се наслаждава искрено на интериора, който е оформен в детската стая.

Ако разгледате офертите онлайн ще установите, че те съдържат всички важни модули, които са нужни за едно приятно и комфортно ежедневие. Момчето ще има достатъчно голямо и удобно легло, гардероб за дрехи, нощно шкафче, бюро, етажерка и достатъчно пространство за подредба. Когато артикулите са изработени в една продуктова гама, те се допълват като цвят, стил и дизайн, за да създадат обща картина и да направят детската стая интересна и интригуваща за малкото момче. Днес от магазин Венус ще ви запознаят с характеристиките на – Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №5:мебели за детска

  • комплект за детска стая „Марти – Конфигурация №5“ е функционална модулна конфигурация с цветна декорация по избор;
  • елементите осигуряват възможност да създадете пространството съобразно с очакванията и предпочитанията на момченцето;
  • основата за матрак е с повдигащ амортисьорен механизъм. Подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размери 900/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • комплекта е съчетан с къса и дълга табла тапицирани с бяла еко кожа;
  • включен е гардероб с две чекмеджета, скрин с вратичка и чекмеджета;
  • бюро с вратичка и чекмедже;
  • в комплекта присъстват три етажерки. Висока с практични отделения, ниска с вратичка, чекмеджета, рафтове и стенна етажерка.

Мебелите се използват още по-удобно дори от малките деца, тъй като разполагат с механизми за плавно отваряне и затваряне.

Откъде да поръчаме комплект за детска стая?

При подобна важна инвестиция е хубаво, да се насочите към онлайн специализираните магазини. Те ви дават шанс да избирате от множество различни идеи и качествено изработени мебели от различни производители. Тъй като разглеждате артикулите на спокойствие в удобно за вас време, ще вземете най-доброто решение, без да сте притискани от различни обстоятелства. Цените също са добри, а редовно има намаления на определени модели.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*