Мога ли да изтегля кредит без да представям трудов договор?

заем без трудов договор

За повечето хора тегленето на кредит е истинско изпитание, което е свързано с документи, дълги опашки и срокове. На практика самият инструмент е достатъчно отговорен за да се изискват съответните доказателства за това, че потребителите имат реална възможност да обслужват своето задължение. С оглед на това клиентите да бъдат улеснени финансовите компании, предоставящи заеми за физически и юридически лица дават възможност за облекчени условия, при които за малки суми и кратки срокове за връщане на изтегления кредит да не се изисква типичната за банковия заем документация. А със сигурност и Вие сте се сблъсквали с трудностите на системата,  щурмуването от работодателя, изчакването за попълването на бланки от отдел „Счетоводство“ и представянето на нужната информация до кредитора. Целия този процес е свързан с време, нерви и разходи, които в даден момент могат да се окажат непосилни за повечето кандидати.

Затова ако имате нужда от спешни пари, а все още нямате шест месеца стаж при работодателя или пък в момента по стечение на обстоятелствата сте останали без постоянна работа, то има решение и за Вас- кредит без трудов договор. Именно за да предостави решение на всеки потенциален клиент фирмите за бързи кредити успяват да приложат алтернативни гъвкави условия, които да дадат шанс на всеки нуждаещ се да получи нужната му финансова инжекция. А парите все не достигат и това е факт, в който няма как да се убеждаваме взаимно. Затова, когато човек е изправен пред избор е добре да разгледа всички възможни алтернативи, които му се предоставят и така да прецени коя е най-подходящата за него.кредит

Предимствата на онлайн услугата кредит без трудов договор е в това, че тя може да се използва от клиенти, които живеят в Пловдив, София, Варна и т.нат. Няма ограничение за постоянен адрес или адрес по местоживеене. Освен това повечето фирми, които предоставят кредитни услуги имат и физически офиси в цялата страна, така че ако желаете да направите личен контакт с консултантите в Пловдив то това не е проблем. Избирате компания за кредити и можете на място в офиса в Пловдив да попълните документите за кандидатстване и да вземете своя бърз кредит без да предоставяте копие от трудов договор и служебна бележка, която показва месечните ви възнаграждения.

Малко вероятно е банка да отпусне кредит в размер на 2 или 3 хиляди лева на клиент, който няма доказани доходи. Но пък такъв шанс ви се предоставя от фирмите за бързи кредити, които не разглеждат трудовия договор като единствена алтернатива за обезпечение. Защото човек може да има доходи от друга дейност, която да е регламентирана в трудово правоотношение,а в друг тип. Например хората, които упражняват свободни професии са самонаети и те не сключват трудов договор сами със себе си. друга възможност за месечни доходи са например всякакви видове социални помощи като обезпечение по майчинство, инвалидни пенсии, извършена услуга по Граждански договор, комисионен договор и всякакви други, които не бива да бъдат изключвани като вариант за обезпечение на вашите кредитни отношения.

Именно в това се състои основното предимство на кандидатите за кредитиране. В случая не е нужно да се предоставят каквито и да било документи, които да доставяте в офиса на избраната компания в Пловдив, а при попълване на формуляра се описват потенциалните доходи, които получавате месечно. Разбира се, твърде възможно е някой от тях да не са гарантирани, но пък при забавяне на плащанията по взетия заем винаги имате вариант да уведомите кредитната компания и така да рефинансирате или пък да изберете друг падеж за погасяване на дължимата вноска. Гъвкавите условия, които се предоставят наистина са основен мотив повечето кандидати за кредит да заобикалят банките, особено ако се касае за кредит, който като размер е до 3000 лева и сроковете за погасяване са максимално кратки. За да си гарантирате одобрение, за да не зависите от срокове и волята на нечий сърдит банков служител е време да потърсите и да се възползвате от предложението на КреДирект – вземете кредит без трудов договор онлайн или от офисите на компанията в Пловдив, София или останалите големи градове в страната. Това е вашия шанс да разрешите всеки финансов проблем лесно, бързо и без излишни разходи. Запознайте се и с новите промоционални оферти или попитайте за тях консултантите ни в Пловдив. Очакваме Ви!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*