Какво да търсим в съвременната тоалетка

съвременна тоалетка

Голяма част от жените обзавеждайки  спалнята си, избират да поставят и елемент като – тоалетката. Имаше години, когато тя беше пренебрегвана и смятана за излишна, но това време отмина и днес с нова сила нейната репутация се възвръща. Практичната тоалетка Венус много ще допринесе за удобството в спалнята и това всички дамски аксесоари и козметика да бъдат изрядно подредени на едно място. А да не забравяме и възможността тоалетката да бъде използвана като работна масичка, а не само като декорация.

Разнообразни възможности за избор на модели – тоалетка Венус

Ако разгледате продуктовия каталог сами ще видите, че многообразието е  голямо и за да не се лутате напразно, ви съветваме да си отбележите любимите и предпочитания от вас модели. Идеалната тоалетка Венус е компактна, вписва се идеално в дизайна на стаята, снабдена е поне с едно чекмедже, както и с рафтове или ниши. Клиентите пропускат да помислят за това – къде ще сядат, а този въпрос не е маловажен. Предлагаме ви да вземете малка табуретка, която да може спокойно да влиза под тоалетката. Понеже това е мебел, която ще се използва ежедневно нейната качествена изработка е от съществено значение. Купете тоалетка Венус снабдена с различни сектори за да може дребните неща да не ви пречат и да заемат място от плота. А върху него може да аранжирате с ваза любими парфюми и може би кутия с бижута.Тоалетна масичка

Тоалетка Венус с огледало модел – Арес:

  • Изработена от извит MDF профил с бял гланц по ъглите;
  • Огледалото се отваря ефектно и разполага с няколко открити рафта;
  • В трите удобни чекмеджета имате възможност да подредите всички любими козметични продукти.

В съвременната тоалетка Венус, търсим различни функционалности – елегантен дизайн и лично кътче, където да се усамотим правейки ежедневния си грим. Не се лишавайте от този артикул, защото е доказано, че козметиката и дамските принадлежности, трябва да бъдат съхранявани внимателно.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*