Защо инвестицията в президентски стол си заслужава

стол

Има хора, които ще кажат, че не е много трудно да намерите подходящите офис мебели, но предвид това, че ги използваме много часове всеки ден и влияят на здравето ни трябва да се отнесем максимално отговорно. Един от най-важните елементи свързани с ежедневната ни работа е офис стола. Той подпомага стойката ни през всички часове, които прекарваме на него и качеството му обуславя дали ще се чувстваме комфортно или с болки в тялото и схващания. Магазин Венус ви е подготвил наистина богат каталог с най-добрите и ергономични президентски столове. Научете малко повече за тях и със сигурност ще ги предпочетете.

Дизайна – комбинация между стил и функции

Разбира се, че визията и дизайна, са някой от факторите, от които до голяма степен ще зависи избора на вашия президентски стол Венус. Голяма част от марките в този клас мебели са изработени от наистина устойчиви и висококачествени материали, а външността е повече от впечатляваща. Освен красивия облик на работното място се нуждаете от удобство и функционалност и със сигурност съвременните президентски модели Венус ще ви ги осигурят. Тези модели, могат да се нагласят в най различна позиция, спрямо вашите нужди и физика, я цялата опора, която оказват на тялото ви е повече от перфектна. След ден в който сте стояли на такава офис мебел, ще се чувствате отпуснати и заредени с още енергия. президентски офис стол

Днес Венус ви представя един от най-търсените си модели. Анатомичен президентски офис стол Carmen 6100 с подлакътници Еко кожа – Черен:

  • Газов амортисьор;
  • Коригиране на височината на седалката;
  • Регулируем люлеещ механизъм;
  • Функцията за завъртане на 360°;
  • Колелца за мобилност;
  • Подлакътници.

Независимо на каква длъжност се намирате във фирмата за която работите, щом прекарвате дълги часове пред компютъра, имате нужда от точно такъв качествен и ергономичен продукт. Ако вашият шеф държи на доброто здраве на персонала си би купил този модел президентски офис стол Венус.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*