За ролята на куфарите и чантите за инструменти

калъф

Пренасянето и транспортирането на различни видове инструменти може да се окаже сериозно изпитание за всеки майстор или оператор, който посещава клиентите си на адрес. Тъй като винаги трябва де се предвиди непредвидимото е напълно естествено да се вземат под внимание някой основни акценти като например съхранението на машини, ръчни, електрически, акумулаторни и други инструменти и консумативи в куфари и чанти. Няма как да се ползват полиетиленови пликове, хартиени торби или други. За да могат да са в безопасност верните помощници, с които борави специалиста е необходимо ползването на специални и предназначени за носене, защита и транспортиране куфари и чанти за инструменти. Днес ще ви разкажем как да изберете и на какви качествени критерии трябва да отговарят тези продукти за да могат да улеснят ежедневната ви работа.

Материали, особености и изисквания към куфарите и чантите за инструменти

В зависимост от това какво е естеството на услугите и дейностите, които предлагате вероятно още при покупката на машини и инструменти сте търсили такива, които вървят в комплект със съответната чанта или куфарче за съхранение. Но не всички продукти разполагат с такива, а когато се отнася за различни консумативи то тук е важно да бъдат прибрани и подредени на определени места, които не им позволяват да се разпиляват. В онлайн магазин Ташев Галвинг можете да откриете богата колекция от:Куфар Bosch за инструменти пластмасов

  • Пластмасови куфари за дребни аксесоари и инструменти, които разполагат с различни отделения и капачета за повече пригледност и ред;
  • Метални куфари за лесно и удобно транспортиране и съхранение на различни по-големи машини и инструменти;
  • Транспортни колички за тежки машини и инструменти;
  • Чанти за инструменти;
  • Раници с множество джобове и отделения, в които да се подреждат всякакви пособия и оборудване за машини и инструменти – ключове, дискове, отвертки и т.нат.

Невероятно дълъг е списъка от такива продукти, чиято основна мисия и роля е да се погрижат не само за това лесно да успявате да се справяте с транспортирането на машините и инструментите, които използвате своите нужди и професионални изяви, а и от гледна точка на това да ги съхраните и предпазите от механични увреждания повреди, влага, прах и други замърсявания.

Необходимостта от употребата на куфари и чанти за инструменти е очевидна и всеки техничар, независимо дали професионална се занимава с ремонти и монтажни дейности ще потвърди, че няма по-голямо удобство от това да ползва такива продукти, с които не само винаги ползваните за работата атрибути ще са винаги подредени  и лесни за намиране, а така могат да удължат живота на важните си помощници като ги предпазят от корозия, повреди и други нежелани последствия, причинени от климатични влияния или невнимание.

Най-популярните продукти са…

Екипа на Ташев Галвинг са направили своеобразна класация на най-продаваните продукти за съхранение и транспорт на инструменти. Следва дави запознаем с тях така, че ако сте имали някакви колебания можете да подходите стратегически и да се възползвате от това, което купуват останалите клиенти:

  • Куфари за инструменти с множество прегради и прозрачни органайзери, които са супер компактни и лесни за пренасяне пособия, в които можете да подреждате всякакви дреболии и малки инструменти;
  • Чантата подходяща за съхраняване на ръчни инструменти. Изключително важно е, че е изработена е от издръжлив материал, който е влагоустойчив и не позволява на инструментите да се мокрят или овлажняват при работа, транспортиране или съхранение в склад или работилница. Компактно решение, което лесно се побира в багажника на автомобила ви. Разполага с множество джобове за подреждане на различни като размери ключове, отвертки и други ръчни инструменти.
  • Куфари за специални машини. Обикновено са произведени от олекотена пластмаса или алуминий, което улеснява предпазването на уреда и неговото пренасяне и транспортиране.

Още интересни модели куфари и чанти за инструменти можете да откриете в онлайн магазин Ташев Галвинг.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*