Какви видове дизел се предлагат на пазара

дизелово гориво

Има съществена разлика между видовете дизелови горива, които се предлагат на пазара. Независимо дали сте предприемач или частно лице, което търси ефективен вариант за гориво за отопление то преди всичко е необходимо да се вземат под внимание някои водещи приоритети, които касаят подбора на дизел. Предложенията както вече споменахме не са малко, но това, което е водещо е да се определи типа, който би могъл напълно да ни удовлетвори. С дизелово гориво от Дизелор днес можете да сте сигурни, че получавате най-добрия енергиен ресурс на отлична цена. Следва да ви запознаем с водещите видове и някои техни ключови особености, които се отнасят до това да се гарантира висока ефективност съобразно начинанията ви.

Видове дизел според предназначението му

Важно е да се отбележи, че според своето приложение се предлагат няколко различни вида дизел. Най-популярните са:

  • Б6. Това е вид, който е най-масово използван и може да закупите от всяка една бензиностанция. Популярността на този вид се дължи на факта, че има съдържание на биомаса, което го прави напълно щадящо за околната среда. Този тип ресурс се използва като гориво за моторни превозни средства с дизелови двигатели;
  • Без био компонент. За да бъде по-евтино, но пък с нужните качества от Дизелор предлагат на своите клиенти продукт, който напълно отговаря на предпочитанията на клиентите. За сектори като земеделие, пътно строителство и други нуждите се насочват не само към това да се осигури ефективност, а и производствените разходи да бъдат сведени до минимум;
  • За отопление. Тук става въпрос за газьол, който е с много добри топлинни показатели и осигурява възможност за захранване на специализирани отоплителни инсталации, които се използват за големи пространства.

С високоефективните и на конкурентни цени дизелови продукти от Дизелор си осигурявате пълно удовлетворение при шофиране, работа или отопляване.

Разлики между отделните видове горива

горивоСъс сигурност не са еднакви стойностните показатели, които се отнасят до различните видове дизелови горива. Характерна особеност е осигуряването на много по-висока производителност и отлична работа на машините, които използват такъв тип уреди.

Съществените разлики, които се отнасят до съответните видове дизел касаят:

  • Наличие или липса на биокомпонент;
  • Начин на производство и филтрация;
  • Температура на замръзване;
  • Консистенция;
  • Цена и други.

Дизелор предлага на своите клиенти богат списък с петролни продукти, които са предназначени както за работа на различни видове превозни средства така и за помощна техника и съоръжения в различните сфери на промишлеността и производствената дейност.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*