С какво се отличават качествените и удобни матраци

Ако скоро не сте подменяли матрака, сигурно вече усещате известен дискомфорт когато се будите сутрин. Не е препоръчително да изчаквате прекалено дълго, за да подмените артикула, като специалистите съветват това да стане в рамките на гаранционния период. Ще си осигурите добър и здравословен сън, ако вземете нов модел с достатъчно добра изработка и подходяща твърдост за вашите изисквания. Подобни матраци ви очакват онлайн в каталога на магазин Венус. Сега като се запознаете с различните модели лесно ще откроите вашите фаворити.

Какъв трябва да бъде подходящият матрак за спалнята

Най-важното условия с което трябва да се съобразите при подбора на какъв артикул е неговият размер и това той да отговаря напълно на размера на леглото. Дори съвсем малко отклонение от тези параметри, може да влоши качествата на артикула и да го повреди. Матракът, може да бъде еднолицев или двулицев, като това зависи най-вече от вида на леглото и вашите лични предпочитания. Ако търсите по-бюджетен вариант, който сте склонни да подменяте през по-кратко време ви препоръчваме еднолицевите модели.

За хората, които биха инвестирали по-сериозна сума и очакват дълги години да използват матрака със сигурност двулицевият е подходящата опция. В направата и на двата модела се влагат разнообразни материали като – пружини, мемори пяна, латекс, дунапрен, вата, пенополиуретан и други. Те ще ви гарантират необходимата твърдост и опора по време на сън. В онлайн магазин Венус може да разгледате следното предложение – Двулицев модел Емира:"матраци Мебели Венус"

  • „Емира“ представлява двулицев модел, с ядро от белгийски латекс, метални пружини, естествена вълна и кокосови влакна;
  • латексът съдържа естествен каучук, който си възвръща формата след деформации и осигурява всичко необходимо за един спокоен сън;
  • сърцевината е от пружини, навити на спирала, осигуряващи стабилна опора и правилна позиция на тялото по време на сън;
  • за по-голямо удобство към матрака е добавен луксозен топ, съставен от памучна вата и белгийски латекс;
  • „Емира“ е с анатомични свойства, добра проветривост и антибактериална обработка. Обвит е в от 100% органичен памук.

Висококачествен продукт, изпълнен по най-високите стандарти в бранша.

Как да разберем, кога матракът е за смяна

Дори да сте се грижили правилно за артикула, той все пак ще се износи и трябва да бъде сменен. Ако не помните точно кога сте го купили, и кога му изтича гаранцията е добре да следите за неравности по повърхността. Самонаблюдавайте се и щом започнете да усещате някакъв вид дискомфорт, трябва да започнете да разглеждате модели, за да изберете подходящ. Не отлагайте във времето прекалено много покупката, тъй като от това зависи да бъдете здрави и бодри всеки ден.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*