По какви правила да изберем удобен кухненски ъгъл?

ъглов диван

Избирането на нови мебели не е много лесна задача, защото трябва да се съобразите с множество фактори. Обзавеждането, което избирате е добре да отговаря на личните ви критерии за качество и функционалност, а също така да бъде в крак с модата, за да може да се използва дълго време. Много потребители предпочитат да поставят кухненски ъглов диван в трапезарията и така да създадат едно по-различно място за почивка и релакс. От мебели Венус ви предлагат много различни модели, които ще ви създадат търсеното удобство и ще направят дома ви наистина уютен.

Лесно ли е да изберем конкретен модел?

Независимо, че кухненските ъглови дивани са познати от много години, за да изберете най-подходящия е важно да вземете под внимание различни фактори. Този вид мебели са много практични и функционални, но за да бъдат инсталирани трябва мястото където ще ги поставите да е внимателно подбрано и измерено. Имате възможност да изберете ляв или десен монтаж в зависимост от това как смятате, че ще ви е по-удобно.

Друга особеност при избора на кухненски ъгъл е неговата тапицерия. Разнообразието от цветове и десени е голямо, но тъй като тази мебел ще се забелязва винаги, трябва да подходите креативно и да създадете приятен уютен кът, който ще изглежда стилно и ще ви носи спокойствие.

Кухненският ъгъл е мебел за чиято покупка няма да инвестирате голяма сума, но тя ще ви донесе много удобства и ще направи дома ви наистина приятен. Преценете в коя зона да инсталирате артикул и как ще го съчетаете с масата и столовете. От мебели Венус предлага да научите подробности за един от вариантите. Диван Мак с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • Кухненски ъгъл „Мак“ включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • той е чудесно решение за обзавеждането на Вашата кухня или трапезария;
  • освен с приятната си форма кухненския ъгъл предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрака;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство след дълъг работен ден. Под седалките разполага с 2 ракли за съхранение на багаж;
  • седалките и облегалките са тапицирани с еластичен дунапрен, гърба с хастар.

Качествено изработена луксозна мебел, подходяща за всеки дом, в който се стремите да оформите кът за почивка.

Защо да поръчате новата мебел онлайн?

Ако търсите перфектно обзавеждане на достъпна цена интернет търговците ще ви предложат огромна колекция от възможности. Актуалните оферти включват модели, изработени от различни производители, отличаващи се с множество екстри и гарантирана практичност.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*