Как да изберем здрави и качествени шкафчета за кухня

Търсенето на нови мебели и промяната на интериора е вълнуваща и отговорна задача. Когато променяме обзавеждането можем да допълним изцяло атмосферата в жилището, като я направим по-модерна и комфортна. Кухнята е едно от помещенията на които трябва да се обърне особено внимание, защото е наситена с много практична дейност и обикновено мебелировката е съставена от различни шкафове за кухня МДФ. Разнообразни модулни вариации ще откриете в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Винаги спазвайте конкретни критерии, когато търсите и подобни артикули.

Какви са предимствата на съвременните шкафове от МДФ

Кухненското обзавеждане освен с красивата си външност трябва да впечатлява и със своята здравина и качествена изработка. В момента практичните шкафове се изработват от МДФ плоскости. Тези материали се доближават най-много като характеристики до естествената дървесина, но имат и някои основни преимущества. Те са по-леки и се обработват лесно. МДФ-ът е на по-ниска цена от дървото, издържа на влагата и би могъл да има завършващ гланциран ефект. Това са критерии които правят шкафовете много луксозни и стилни. Също така те се поддържат много лесно само чрез забърсване с мека кърпа, без да се използват силни препарати. Venus.bg препоръчва следният модел. Готова модулна кухня Донна 3 с цял термоплот, витрини – 200 см. – МДФ Грей/ Дъб сонома:кухня донна 3

  • Готова модулна конфигурация „Донна 3“ с горни и долни кухненски шкафове с включен цял термоплот;
  • Модулната система позволява да конфигурирате елементите в зависимост от Вашите нужди;
  • Разполага с много пространство за съхранение, витрини и чекмеджета – всичко необходимо за една компактна и функционална кухня;
  • Материалите за изработка са МДФ и ЛПДЧ.

Понякога дори компактните модели предлагат много практичност и удобство. Съвременната мебелировка ви дава възможност да подреждате в горните и долни шкафове всякакъв вид домакински принадлежности.

Защо да изберете линейно разположение на мебелите

Когато разгледате каталога на интернет магазина ще забележите, че разпределението на различните шкафове в помещението може да бъде с доста разнообразна форма. Днес ще споменем конкретно линейната, защото е една от най-предпочитаните и удобни. Тя е подходяща за семействата които имат по-малки апартаменти или тези, които харесват компактните и функционални мебели. Когато обзавеждането е монтирано в една права линия имате бърз и лесен достъп до всички артикули и уреди, както и достатъчно голям плот за подготовка на продуктите. Имате богат избор от стилове и дизайни, което винаги е добре и ще може да комбинирате кухненското обзавеждане с интериора в дома си. Препоръчваме ви артикулите изработени от МДФ плоскости, които ще отговорят на високите ви критерии за качество.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*