Какъв модел шкаф за обувки да изберем за повече удобство в коридора?

шкаф за обувки

За да постигнете желания интериор и комфорт в жилището си, е добре да инвестирате в качествено изработени и практични мебели. Сега ще поговорим малко повече за обзавеждането на коридора, където се търси простота и функционалност, чрез различни системи за съхранение. Ако инвестирате в модерен шкаф за обувки дълбочина 15 см от магазин Венус, ще си гарантирате достатъчно пространство за подредба. Актуалните оферти са многообразни като дизайн и размери, което позволява на потребителя да комбинира различните варианти, за да създаде търсеният ефект.

Защо най-харесвани продължават да бъдат шкафовете за обувки с падащи вратички?

Независимо че производителите представят много оригинални и разнообразни варианти, потребителите все така са доволни от един добре познат от миналото модел. Става въпрос за класическия шкаф за обувки с двуредов механизъм и падащи вратички. Този артикул е много удобен и дълбочината му е достатъчно голяма, за да съхранявате без проблем модните си аксесоари. Визуално шкафът не изглежда прекалено обемен и няма да заеме много от пространството. Хубаво е да го разположите в близост до вратата, тъй като там е зоната, в която е необходим и ще се използва най-лесно.

Важно е да изберете подходящ размер, за да подредите всичко налично и да няма разхвърляни обувки по пода. Шкафовете за обувки от този вариант мога да бъдат по минималистични или по-високи в зависимост от вашето предпочитание. При нужда специалистите съветват да вземете дори два различни по размер модела и да ги съчетаете с останалото обзавеждане, за по-голямо удобство. От сайта на Венус можете да поръчате следния артикул. Шкаф за обувки Сити 4042 – Сонома тъмна /Бяло гладко:шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4042“ е с три падащи врати;
  • двуредов механизъм, побиращ от 12 до 18 чифта;
  • за изработката на модела се използва качествено ЛПДЧ 16 мм.

Ще останете впечатлени от подобна добре изработена мебел със стабилна конструкция. Външният вид и дизайнът също са важни, а този модел притежава всички характеристики да се впише в съвременния интериор на коридора.

Как лесно да открием правилната мебел?

Ако искате да направите промяна в обзавеждането на входното антре, е добре да прецените къде точно смятате да разположите новата мебел. Съобразете се със свободното пространство, изберете точните параметри и потърсете артикул, който да подхожда. Онлайн ще намерите много разнообразни варианти като дизайн и конструкция, затова се насочете към най-практичните и функционалните възможности. Цените са разнообразни, затова ви препоръчваме да подготвите примерен бюджет, който ще ви насочи към правилната за вас покупка.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*