Защо да изберете разтегателна кухненска маса

маса

Удобството да се ползват разтегателни кухненски маси не е новост или някакво революционното откритие, което сме направили. Действително изобретяването на тези модели маси се оказва доста практично за домакинствата, които винаги искат да бъдат в готовност за посрещане на гости. Със сигурност идеята на днешната публикация е не да ви провокираме да сменяте трапезната си маса, а да помислите дали при ремонта на кътчето за хранене не би било по-добре да си изберете точно така разтегателна кухненска маса. А не са малко нейните предимства както от гледна точка на увеличаване на плота така и с оглед на това да се оптимизира пространството, когато няма толкова много хора, които желаете да настаните около масата. Така, че има смисъл от това днес да акцентираме именно ма кухненските маси с разтегателен механизъм.

Видове разтегателни маси

Както и предполагате независимо, че са класифицирани като разтегателни то те се делят на различни видове, тъй като е от значение размера на масата, типа на механизма и начина на трансформиране. И така нека ви запознаем с някои от основните варианти за маси с разтегателен механизъм, които можете да си купите от онлайн магазин Мебели Арена:Комплект маса

  • Кухненска маса със стандартен разтегателен механизъм;
  • Пакет маса;
  • Повдигаща се маса;
  • Маса с изтеглящ се разтегателен плот.

Всеки от моделите се отличава с това, че са използване различни методи за разпъване на плота. Някои са напълно елементарни, а при други се наблюдава автоматизиране, което напълно изключва физическа сила и усилия. Каквато и маса с разтегателен механизъм да изберете то определено ще останете доволни от тази идея, защото наистина можете да разчитате на повече пространство, удобство, да се представите като гостоприемни домакини. В случай, че не ви е необходим голям плот то винаги можете да фиксирате масата до първоначалните ѝ размери, което ще освободи място в пространството.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*