PVC дограма Рехау- високоефективно и дълготрайно решение за топло и шумоизолация на дома

пвц дограма

Не е никак случайно твърдението, че от типа на дограмата до голяма степен зависи какви топлоизолационни свойства ще постигнем в дома си. това е основната причина да проявим компетентност и да потърсим професионална помощ тогава, когато е настъпил момента, в който се налага подмяната на дограмата на апартамента ни. А на пазара определено не са никак малко предложенията, на които попадаме. За да не се допуснат често срещани грешки обаче е важно да се има предвид следното – какви са очакванията ни, колко сме склонни да инвестираме и действително ли сме на 100 % убедени в качествата на препоръчаната ни дограма? Сами се убеждавате, че никак не са малко въпросите, на които търсим отговори. Ето защо днес ще представим немско качество, висок стандарт и безупречни топлоизолационни свойства с пвц дограма рехау. А бранда е изключително популярен на нашия пазар, тъй като много голяма част от българските производители на PVC дограма предпочитат да използват петкамерния профил на Rehau. Качествата на използвания материал не се свежда единствено до това, че самата технология на производство е изцяло модернизиран процес, при който не се допускат и елементарни незначителни грешки. Гаранцията за създаването на уютен климат в помещенията се дължи основно на високите топло и шумоизалоционни свойства на пвц профилите, предлагани от Рехау.дограма

Вероятната причина да се насочите и вие към дограмата с марка Rehau е повишаването на енергийната ефективност в дома ви. Действително специалисти доказват, че можете да спестите от електроенергия през зимния период с до 20 % ако изберете правилната дограма. Не само намаляването на сметките за ток, но също така и постигането на удивително благоприятен климат в помещенията, независимо от температурите навън ще допринесат за спокойно и комфортна домашна обстановка. А немския производител на пвц профили доказва с годините, през които здраво е стъпил на пазара, че няма по-ефективно и изгодно решение от пвц дограмата. Топлоизолационите качества на профилите от PVC  многократно надвишава тези с дървени или алуминиеви основи, въпреки тяхната по-висока цена. Ето защо са напълно основателни предпочитанията на българските потребители към PVC дограмата с марка Рехау.

Няма как да подминем и факта, че поддръжката на прозоречните системи с пвц профили са едни от най-малко отнемащите време и енергия. Не се нуждаете от специални препарати, както и други специфични пособия за да поддържате дограмата в безупречен вид. Почистването се извършва с хлада вода и мека памучна кърпа, и се оказва, че това е напълно достатъчно за да върнете блясъка на вашата пвц дограма.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*