Как да декорираме елегантен и практичен коридор

портманто за коридор

Входното пространство обикновено е малко и тясно. Хората, които притежават големи и просторни коридори са късметлии, защото много по-лесно биха го обзавели. За останалите обаче препоръчваме да спазват определени изисквания и благодарение на тях, ще имат един приветлив и функционален коридор. Мебелите, които са ви необходими за него може да откриете на страниците на онлайн магазин https://www.venus.bg/коридор, където всичко е съвременно и практично. Не са много артикулите, които са ви необходими, но е важно да откриете подходящите като размер и стил, за да бъде коридорът наистина перфектен.

Какви артикули трябва да има в антрето

Във входното помещение подреждаме връхните си дрехи и обувки, както и различни други вещи. Препоръчваме ви следните мебели, които ще ви бъдат от полза ежедневно:портманто

  • Портманто – основна мебел благодарение на която ще имате необходимото пространство, за да подреждате връхните си дрехи обувки и други неща. Тя е снабдена за гардеробче, огледало, шкаф за обувки, закачалки, рафтчета, чекмеджета и други;
  • Шкаф за обувки – дори да имате такъв монтиран на портмантото е добре да се погрижите да притежавате поне още един, за да сте сигурни, че мястото ще ви достига:
  • Закачалка – винаги е добро решение да имате допълнителни закачалки, а модерните са красиви и изящни. Ако се налага за момент да оставим връхната си дреха или ни дойдат повече гости това е алтернатива.

Виждате, че не е необходимо да претрупвате пространството с различни мебели, само най-необходимото ще ви свърши перфектната работа. Коридорът може да стане много симпатичен с откриването на подходящи артикули за него и правилната подредба.

На какво да обърнем внимание преди покупката

За да обзаведете по наистина подходящ начин, трябва да вземете под внимание няколко критерия. Първото което трябва да направите е да измерите свободното пространство. След това преценете колко обувки и дрехи ще съхранявате в портмантото, за да установите какъв модел ще бъде най-удачен. Задължително изберете такова за вграден гардероб по възможност и с огледало. Изберете местата на които ще поставите мебелите в коридора и оставете достатъчно място за преминаване без различните артикули да си пречат. Съвременните модели предоставят различни комбинации, които може да направите, а това е повече от добра идея. Функционално портманто в комбинация с шкаф за обувки тип пейка, ще ви предостави всичко необходимо плюс място за сядане.

Посетете страницата на онлайн магазин Venus.bg и ще откриете прекрасни модели на мебели за коридор, които ще ви помогнат да притежавате най-приветливото и стилно входно пространство. Не губете повече време, а се доверете на онлайн магазина, където ви очакват уникални оферти.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*