Как се почистват фасадите на сградите в Пловдив

почистване на фасади

Пловдив е града с изключително богата и впечатляваща архитектура на сградите. Стария град пленява и не случайно е обявен за архитектурен резерват. Знаете ли обаче как се поддържат тези сгради, как се почистват за да изглеждат уникално и впечатляващо за да привличат такъв огромен поток от туристи от страната и света? Има нещо, които остават на заден план, но те са решаващи за да се бъде града това, което виждаме. Чистотата, поддръжката на архитектурни паметници, фасади на административни, жилищни и бизнес сгради се извършва от професионални фирми, които неуморно работят за да бъде града под тепетата привлекателен и спиращ дъха със своята неповторимост и богата култура. Евроклиър Пловдив е една от компаниите, която предлага на своите клиенти поддръжка и почистване на фасади съобразно естеството на облицовките, с които сградите са „ опаковани“.

Услуга в помощ на бизнеса

Като икономически център Пловдив несъмнено е втория по развитие на средния бизнес в страната. А когато говорим за бизнес то визитната картичка на всеки от тях е сградата, която обитава. Със сигурност външния вид продава и ако търсите решение за привличане на клиенти и да повишите рейтинга на компанията си то на първо място помислете за това как ви възприемат околните. С предложението за абонаментно поддържане на външния вид и лицето на вашия офис, търговски обект, ресторант или административна сграда от Евроклиър Пловдив решавате основни казуси свързани с:

  • Повишаване на рейтинга на фирмата ви;
  • Начин да се отличите от конкурентите и останалите сгради в близост;
  • Грижа за конструкцията на сградата;
  • Подчертавате качествата на сградата и отношението си към естетиката и чистотата.

А това да фактори, които правят впечатление на клиенти и потенциални партньори, така че има защо да помислите за наемането на професионалисти, които винаги ще бъдат на разположение за да се погрижат за повишаване на рейтинга ви.

Индивидуален подход към всяка фасада

измиване на прозорциТъй като Пловдив е град с многообразна архитектура то това показва, че материалите, с които са облицовани сградите са най-разнородни. От естествена дървесина до модерни цветни остъкления са предизвикателствата, с които трябва да се справят екипите по почистване на фасади. Евроклиър предоставя на своите клиенти индивидуален подход спрямо спецификата на покритията, които следва да бъдат старателно и детайлно почистени.

Основните методи, които се прилагат при поддръжка на многоетажни имоти са:

  • Почистване тип височинно чрез алпинистка методика;
  • Достигане на замърсените повърхности чрез хидравлични платформи;
  • Почистване на орнаменти и паметници на културата с пясъкоструйка;
  • Измиване на ПВЦ и стъклени фасади с помощта на водоструйки или ръчно в зависимост от степента на замърсеност;
  • Поддържка на дървени фасади чрез методиката за отстраняване на налепи и други замърсявания с помощта на сух лед и други.

Доверете се на Евроклиър Пловдив за винаги перфектни и съобразени с типа на фасадата резултати.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*