Добър вариант ли е покупката на плажен чадър 4 метра

чадър плажен

Лятото и най-подходящото време да бъдем редовни на плажа и да можем да получим перфектен шоколадов загар. Освен с нов бански костюм и други плажни аксесоари не бива да пропускаме и осигуряването на слънцезащита. Средствата, които могат да се приложат тук са свързани с грижа за кожата както и осигуряване на максимално количество сянка. Така, че е очевидна потребността от слънцезащитен крем с висок фактор и хубав чадър. Плажен чадър 4 метра https://www.mebeliarena.bg/двор-и-градина/градински-чадъри може би се оказва едно от предпочитаните от семейства с деца решение. Причините за това разбира се са в това, че се предоставя много голяма площ на засенчване, а освен това този вариант съоръжения се характеризират с отлична здравина и стабилност.

Защо покривалото да бъде максимално голямо

Както можете да забележите в каталога на онлайн магазин Арена се предлагат както големи 4 метра чадъри така и такива, които са 2,5 и 3 метра. Въпреки, че те също могат да ви послужат то това, което е важно да отбележим е, че се касае за търсене на максимално функционален и голям размер, който да осигури отлична засенченост на всички от семейството, които плажуват.

При моделите с по-мащабни размери се гарантира:

 • Отлична стабилност;
 • Здравина;
 • Дълголетие;
 • Високо ниво на износоустойчивост;
 • Многофункционалност.

Да, може би са по-тежки и действително се нуждаят от повече усилия за да ги транспортирате до плажа, но предвид ефекта, който ще си гарантирате с тяхна помощ наистина си струва да инвестирате точно в такъв. Значително по устойчиви са тези решения, което от своя страна позволява да бъдат използвани и като разумно средство за слънцезащита в откритите площи пред къщата или в двора.

Качества, които ще ви впечатлят

градински чадърПредимствата, от които ще можете да се възползвате въобще не са малко. Големината от 4 метра на шатрата определено е водещ фактор, който да ви стимулира да инвестирате в сигурна слънцезащита. Що се отнася до това кои са водещите приоритети от покупката на голям чадър то със сигурност това са:

 • Покривало, изработено от висококачествени материали, които гарантират оптималната ви защита от високи температури и вредните ултравиолетови лъчи;
 • Ефективност;
 • Възможност за използване на разнообразни открити места;
 • Функционалност;
 • Покриват голяма площ;
 • Основата е изработена от износоустойчив материал, който не корозира.

Колко да вложите като инвестиция в 4 метра чадър е въпрос на индивидуална преценка. Със сигурност ще останете удовлетворени не само от цената, която онлайн магазина ви предоставя, но и от факта, че ще можете да използвате съоръжението години наред.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*