Как да открием перфектния офис стол

офис стол

В последните години офис столовете придобиват огромна популярност, тъй като хората прекарват все повече време пред компютрите. Тези мебели се срещат както в работната среда така и в домовете ни. Винаги се стараем да избираме най-доброто, което ще ни предостави необходимия комфорт. Качествени столове за офис ще намерите в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Важно е да търсите актуални към момента модели, за да бъдат с най-добри параметри и да ви предложат търсената ергономичност. Запознайте се с характеристиките на отделните модели и обърнете внимание на механизмите с които те са снабдени.

Какъв трябва да бъде качественият офис стол

Столовете, които са предназначени за работа на компютър основно се делят на две големи категории – работни и директорски. В зависимост от сумата която сте склонни да отделите може да изберете модел от съответната категория. Естествено директорските са луксозни, по-големи като дизайн и предоставящи много възможности за регулиране на позицията при седене. Докато работните могат да бъдат нагласени по височина, наклон на седалката, височина на подлакътниците. Директорските имат и релакс механизъм. Какъвто и модел да предпочетете се постарайте той да бъде достатъчно ергономичен, да е снабден с колелца и да осигурява стабилна опора на лумбалната област. Venus.bg ви предлага подходящ вариант. Лумбален президентски офис стол Carmen 7514 с мрежа и подлакътници – Бордо/ Черен:президентски офис стол

  • Президентски модел „Carmen 7514“ е с хромирана база
  • Регулируеми подлакътници и облегалка за глава;
  • Притежава висока облегалка и удобна седалка с газов амортисьор за регулиране на височината и люлееща опция;
  • Тапициран с дамаска и мрежа;
  • Има множество функции в зависимост от Вашите нужди и изисквания.

Висококачествен артикул, благодарение на който часовете прекарани пред компютъра ще минат неусетно, и няма да усещате никакъв дискомфорт.

Изберете подходяща тапицерия

Хубавият офис стол трябва да има и достатъчно качествена и устойчива тапицерия. Тя е в пряк досег с нас през цялото време и е препоръчително да бъде достатъчно комфортна и мека на допир, да се почиства лесно и да не запарва. Много от клиентите предпочитат еко кожата, защото тя като параметри са доближава до естествената. Има добра износоустойчивост и е много качествена. Същото важи и за текстилните тапицерии, които от своя страна са подходящи за работния офис, защото се почистват лесно, не задържат петна и предлагат търсената мекота. Все повече модели се произвеждат и в комбинация с модерната мрежа, която е изключително иновативен материал, който позволява добра проветривост. В каталога на интернет магазина ще намерите офис столове с различни дамаски от които да избирате.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*