Какви са предимствата на качествените офис столове

президентски стол

Всеки който работи в седнало положение пред компютъра иска да бъде подходящо настанен, за да се чувства добре и да не изпитва дискомфорт. Дългите часове в еднотипна позиция са много уморителни, и това го разбират само тези служители, които поради някаква причина стоят на неподходящ артикул. Съвременните места за сядане са доста по-добре конструирани и предлагат разнообразни механизми. Разгледайте венус офис столове и обърнете внимание на различните дизайни и модели. Освен функционален елемент бихте могли да изберете и външно красив модел, който ще се съчетае подходящо с интериора на работното място.

Какво да очакваме от един качествен офис стол

Ще откриете много интересни варианти в интернет магазина. Моделите за работа пред компютър основно се делят на два вида, като едните са доста по-луксозни и разбира се скъпи. Те са кръстени президентски, защото на такъв модел стоят шефовете във фирмите и ръководните кадри. Има места обаче където и обикновените служители са снабдени точно с такива. Те са отличават с много по-прецизни механизми от класическия компютърен стол. Мога да бъдат регулирани в най-различни позиции като дори имате възможност да нагласите и подлакътниците. Притежават комфортен релакс механизъм благодарение на който тялото ви ще си почива най-добре. Представяме ви подобен качествен съвременен модел от каталога на Венус. Офис кресло Zen – дамаска – Черен:офис кресло

  • Офис стол „Zen“ е с нестандартен дизайн, който подхожда чудесно на модерния офис или дом;
  • За неговата изработка е използвана комбинация от различни материали и цветове – дамаска за седалката и полипропилен за гърба;
  • Високата облегалка и подлакътниците осигуряват удобство;
  • За повече комфорт притежава регулируем люлеещ механизъм и функция за коригиране на височината.

Елегантен и внимателно изработен стол, който със сигурност би отговорил на всичките ви високи критерии. Подобна мебел ще направи работата  истинско удоволствие, а дългите часове прекарани в седнало положение ще минат неусетно.

Как да изберем дизайн и тапицерия

Като при всяка една друга мебел и тук външният вид е от значение. В зависимост от това дали избирате новия си офис стол за вкъщи или за службата, трябва да се опитате той да се впише подходящо във вече съществуващия интериор. Имате богат избор от различни цветове и дамаски, което ще ви улесни много. Обикновено може да избирате между текстилна тапицерия, еко кожа, естествена кожа и мрежа. Всяка една от тези тапицерии е качествена и предлага много комфорт и удобство. Трябва да ви допада на допир, да е високо износоустойчива и да не задържа петна. Обърнете внимание и на това, че щом стоите дълго време на офис стола, дамаската не трябва да запарва.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*