Обзавеждането на детската стая – практичност и красота за малките

легло

Ако ви предстои мисията да декорирате детската стая и да изберете нова мебелировка, сигурно се чувствате максимално развълнувани. Задачата е отговорна, но и много приятна. След като сте готови финалният резултат ще изпълни очите на малкото съкровище с много щастие и ще му предостави удобство и веселие през дългите часове, които ще прекара там. Най-бързия и правилен начин да обзаведете стилно е като се доверите на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти. Готовите комбинации са съчетани по най-подходящ начин и притежават всички нужни мебели за едно щастливо и спокойно детство.

Комплектите за детска стая – красота и функционалност

Както много добре знаете, малките деца прекарват в стаята си почти цялото свободно време и тя не е място само за сън. Правилно е когато подреждате артикулите в нея да определите различни зони, които да разграничават и дейностите. Готовите комплекти за детска на venus са много добре обмислени и ще предоставят на малчуганите всичко необходимо. Леглата са достатъчно големи и просторни в красиви цветове и в комбинация с практични гардеробчета.  Имате една спална зона в която детето да бъде напълно спокойно. За учениците са предвидени бюра и етажерки, които да им помогнат в подредбата на учебници и тетрадки. Всичко в тези мебелни комбинации е балансирано и помещението ще остане с достатъчно свободно място за игри.Комплект детско обзавеждане

Комплект детско обзавеждане Куин 90/200 – с включен матрак и подарък възглавница предложение от venus:

  • Моделът е в промоция и струва 827 лв. Към него получавате подарък матрак и възглавница;
  • Съставен е от: детско легло с матрак 90/200 и табла;
  • Гардероб с две врати с огледало;
  • Нощно шкафче, бюро, шкаф и етажерки;
  • За изработката на комплекта се използва висококачествено ПДЧ 18 мм.

Моделите, които ви представя venus в онлайн каталога са изключително стилни и добре съчетани. Тези мебели ще ви спестят време и пари, а детето ви ще бъде безкрайно щастливо от новата си стая.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*