Какви са основните предимства на модерните топ матраци

топ матрак адри кул

Сънят е изключително важен за това да се чувстваме спокойни и да се събуждаме отпочинали и максимално бодри. Много хора изпитват сериозен дискомфорт, тъй като леглото им е остаряло и не предлага предишните добри условия. Затова би могъл да ви помогне един топ матрак тед. Модел на известна фирма доказала във времето, че произвежда качествени артикули с грижа към здравето на клиента. Техните модели ще откриете онлайн в магазин Venus.bg. Добре е да се снабдите с този модерен продукт, който може да се използва по различни начини, стига да сте добре запознати с неговите ключови характеристики.

С какво ще допринесе топ-матракът за удобството ни

При положение, че сте решили да инвестирате в подобен артикул е добре да сте наясно по какъв начин той ще промени ежедневието ви. Той може да бъде поставен върху леглото с което да коригирате неравностите на вече остарелия матрак и така още дълго време да го използвате, без да се налага да купувате друг. Топ матракът обикновено е с дебелина между 5 и 20 сантиметра и дава необходимата опора и мекота, особено на хората които страдат от някакъв вид болки в гърба и кръста. Моделите на Тед могат да се използват и като допълнение към разтегателния диван. Така го правите още по-удобен и усещането е все едно наистина се спи на легло. Транспортират се лесно навити на руло и винаги може да ги носите с вас при почивки, командировки или на вилата. Venus.bg препоръчва този вариант – Топ матрак Aloe Memory:тор матрак алое мемори

  • Топ матрак „Aloe Memory“ ще подобри нивото на комфорт на старото легло или диван;
  • С ядрото си от термоактивна мемори пяна, ще приеме извивките на тялото Ви, за максимално удобство;
  • Топ моделът е обвит във висококачествен калъф с цип;
  • Редуцира напрежението в точките на натиск;
  • Увеличава циркулацията на въздуха в контактната с тялото зона.

Моделът е с дебелина 5 см и средна твърдост, което е оптимално за един качествен и добре изработен артикул на Тед.

Как да запазим модела като нов по-дълго време

Това са модерни артикули които задължително трябва да се пазят много и да се експлоатират по правилен начин. Ако калъфът се сваля го почиствайте често като го перете и проветрявате, за да избегнете задържането на замърсяване и влага. Съвременните материали от които се изработват артикулите са обработени по специален начин и са подходящи за хора с алергии. Ако почиствате топ матрака редовно няма да имате никакви проблеми и той ще ви служи достатъчно дълго време като се грижи за комфортния сън и вашето здраве.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*