Какви са предимствата на модерните шкафове за кухня?

Ако искате да трансформирате интериора на своя дом, е най-добре да започнете от най-използваната зона, а именно тази в която готвите. Мебелите, които купувате за интериора тук са по-специални, тъй като освен с красив дизайн трябва да са снабдени с множество удобства. Магазин за кухни МЕБЕЛИ ВЕНУС ви предлагат цялостни решения за обзавеждане, включващи горни и долни шкафове, термоплот и термо гръб. Понеже шкафовете се изработват на модулен принцип, който желае може сам да ги подбере, според личните си предпочитания и да направи собствена конфигурация.

Кое прави специални модерните шкафове за кухня?

В последните години този вид обзавеждане претърпя сериозна трансформация и в момента изглежда изключително луксозно и стилно. Шкафовете за кухня се изработват на модулен принцип и представляват една цялостна конструкция от плътно долепени един до друг елементи. Това, че са в горен и долен ред ви позволява да организирате много по-добре домакинските си принадлежности и да откривате всичко когато ви трябва.

Освен това електроуредите също са прибрани в специални за целта шкафове, за да поддържате по-добра хигиена и цялото пространство да изглежда елегантно. Формата, в която ще бъде монтирано обзавеждането в кухнята е по ваш избор, спрямо свободното пространство и характеристиките на стаята. Най-често потребителите се спират на ъгловите и линейните модели, но двуредовите и тези с остров също не отстъпват по удобства. От магазин Венус предлагат да обърнете внимание на – Кухня с остров Сити 9134 MDF Бяло фладер/Бяло гладко 520+120, остров 324 см:кухня

  • кухня с остров „Сити 9134“ с цели термоплотове;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • чекмеджетата имат механизми InnoTech Atira – Hettich, които позволяват пълно изтегляне и плавно прибиране;
  • кутията и гърба на чекмеджетата са метални, а дъното от ПДЧ;
  • при наличие на комин, врата и др. е подходяща за стандартен прав и ъглов монтаж (няма ъглови шкафове).

Практични и функционални мебели за кухня с красив съвременен дизайн. Чрез тях ще обновите атмосферата и с удоволствие ще приготвяте кулинарни специалитети.

Защо да поръчаме обзавеждането от профилиран сайт?

Все по-често потребителите намират хубаво и качествено обзавеждане в интернет. Има надеждни търговци, които са се специализирали в предлагането на мебели от различни производители. Ако изберете да инвестирате в подобно обзавеждане, ще останете много доволни от различните функционалности и добрите цени. На спокойствие може да разгледате всичко и да поръчате с безплатна доставка. Тъй като моделите са много разнообразни, имате шанс по-бързо да намерите вариант, който отговаря на вашия вкус. Не се съобразявате с работното време на магазина или с други условности, които ви дават възможност много по-внимателно да обмислите инвестицията.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*