Стилни решения за мивка в банята от Арена

мивка

Банята е много специално място в нашия дом. Не е кой знае колко дълго времето, в което се задържаме тук, но действително се чувстваме много по-добре, ако интериора е приятен, изискан и уютен. И тъй като всеки детайл е отговорен за този санитарен комфорт днес ще ви разкажем за ивките, тъй като на тях разчитаме за да ни е лесно да поддържаме лична хигиена. Санитарния фаянс с най-голяма значимост – така бихме описали мивката, което от своя страна предполага да проявим нужната безкомпромисност, при решение за покупка на нова.  А колекцията на магазин Арена със сигурност има с какво да ни изненада и днес. За повече стил и изтънченост ще ви представим някои от вариантите, на които си заслужава да обърнете по-специално внимание.

Мивките от Арена – за изискан стил в банята

Факторите, които влияят на избирането на мивка в банята никак не са малко – размери на помещението, стил на плочките, основен цвят и т.нат. В основата на това да се избере подходящата мивка са индивидуалните предпочитания на клиентите, което е водещ мотив да бъдат предлагани толкова огромен брой модели санитарен фаянс. Мивки Арена, които ще ви представим днес са една много адаптивна идея, с която можете да постигнете перфектен и очарователен интериор:

  • Мивки с конзолаКонзола с мивка

Едно много елегантно допълнение за банята за онези от вас, които не са фенове на мебелите за баня. Този вид мивки са изключително подходящи за малки санитарни зони, тъй като не заемат почти никакво място. Освен това са евтини и няма да са причина за повишаването на бюджета за ремонта;

  • Правоъгълна порцеланова мивка за шкаф

Много шик и очарование крият тези ефектни мивки, защото позволяват да създадете перфектната организация в банята. Те са стилни, практични и вдъхновяващи;

  • Високи мивки

Те приличат на конзолните, но са много изтънчени. Ако държите на новаторството и цената нее проблем за вас то това е ефектното решение за една модерна баня.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*