Какъв матрак да изберем онлайн

двулицев матрак

Ако искаме да се сдобием бързо с добре изработен и качествен матрак, бихме могли да го поръчаме от Магазини за матраци Venus.bg. Въпреки, че това е много важна покупка, към която трябва да подходим внимателно, през интернет платформата имаме възможност да научим много подробности за това как е направен моделът и какви са неговите характеристики. Разнообразните артикули могат да бъдат намерени в различен ценови диапазон, но всички гарантират удобство и комфорт, както и дълга експлоатация. Важно е да знаете модел с каква твърдост търсите, за да се насочвате по-правилно към конкретен.

Еднолицев или двулицев да изберем

За направата на различните видове се използват многообразни материали, но всичките гарантират удобство. Основно ще споменем покет и бонел пружините, латекса, мемори пяната и дунапрена. Повечето потребители обаче избират нов матрак на базата на това каква е неговата твърдост, за да се гарантира спокойствие по време на сън. Друг ключов критерий е моделът еднолицев или двулицев да бъде? Еднолицевите матраци са по бюджетната версия, защото цената им е ниска и с по- кратък гаранционен период.

Това обаче в никакъв случай не влияе на качеството на изработка и удобството, което предлагат. Освен това, те ви спестяват средства от покупката на рамка, с която да монтирате артикула на леглото. Магазин Venus.bg ще ви даде един конкретен пример за да добиете по-ясна представа за моделите. Еднолицев Тея – с 5 зони на комфорт 180/200 – непружинен:матрак

  • еднолицев модел „Тея“ в размер 180/200 см /предлага се и в други размери/ ;
  • 5 зони на комфорт и средна твърдост е удобно решение на изключително достъпна цена;
  • матракът e с пълнеж от два вида пяна с ортопедични и дишащи свойства, осигуряващи правилна стойка на тялото и оптимална температура по време на сън;
  • Покрит с висококачествен текстилен калъф.

Качествен продукт, който срещу скромна сума, ще ви осигури удобството от което се нуждаете в спалнята.

Защо да инвестирате в топ матрак

Има доста хора, които не са наясно какво представляват тези артикули. Те не са някакво обикновено покривало за легло, защото са достатъчно дебели да осигурят удобство и да коригират неравности, ако има такива. Инвестицията в подобен артикул винаги е полезна, защото така ще отложим покупката на скъп матрак известно време и ще имаме шанс да помислим по-внимателно по въпроса. Топ артикулът може да се използва и когато някой спи на дивана или отиваме на палатка, на вилата или някъде другаде на почивка. Удобен е за пренасяне навит на руло и е достатъчно лек.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*