Защо да купим нов матрак онлайн?

двулицев матрак

Ако от известно време се събуждаме недоспали с болки в тялото, няма защо да се чудим каква е причината, тъй като най-вероятно матракът е за смяна. Този артикул се подменя през по-голям период от време и е много важно да установим, кога е настъпил наистина. Ще мине известно време преди да изберем нов, тъй като не се купува толкова лесно вещ, отговаряща за здравето ни. Важно е да проучим пазара и да разберем, кои модели са най-качествени и предпочитани в момента. За начало ви предлагаме да разгледате сайта на магазин https://venus.bg/матраци/еднолицеви, защото е добре организиран и представя много актуалните варианти.

Кои са отличителните черти на еднолицевите матраци?

Когато започнат да разглеждат различните модели, клиентите изпадат пред дилемата дали да изберат еднолицев или двулицев модел. Първото което трябва да направите е да видите леглото с което разполагате, дали не е изработено конкретно за някой от представените матраци. Напоследък много предпочитани са еднолицевите, заради тяхната по-достъпна и ниска цена.

Това в никакъв случай не се отразява на качеството на продукта, тъй като те също са изработени в комбинация от различни материали и гарантират спокоен и здравословен сън. Могат да бъдат от дунапрен, пружини бонел или покет. Често присъства полиуретанът и мемори пяната. Това са артикули направени по нови технологии и със сигурност създават перфектна опора за тялото.

Venus.bg предлага следния пример за да добиете по-детайлна представа за продуктите. Еднолицев матрак Класик 164/200 – Пружина Бонел:матрак

  • еднолицев матрак „Класик“ в размер 164/200 см /предлага се и в други размери/ е удобно решение на изключително достъпна цена;
  • той е с пълнеж от пружини Бонел, осигуряващи устойчивост и прохлада;
  • омекотяваща вата осигуряваща необходимото удобство за една пълноценна почивка;
  • обвит във висококачествен калъф, прошит с полиестерна вата и пенополиуретан.

Перфектен артикул, благодарение на когото ще се наспивате добре, независимо от позата, в която прекарват нощта.

Как да запазим по-дълго еднолицевият матрак комфортен?

Тъй като тези модели с по-кратък гаранционен период в сравнение с двулицевите, трябва да бъдат пазени и експлоатирани правилно, за да могат да ни служат максимално дълго. Независимо че не могат да се използват от всичките си страни, бихме могли през определен период от време да ги завъртаме в посока глава крака, което ще помогне да бъдат износвани равномерно. Заложете на артикул, който има свалящ се калъф, за да може редовно да го почиствате и перете. Хигиената е част от правилната експлоатация. Бихте могли да почиствате и с прахосмукачка, както и да проветрявате редовно спалнята.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*