Кухненската маса – кой модел да изберем

маса

Решението как да обзаведем трапезарията е ключово за хармонията в дома, понеже в тази стая цялото семейство се събира, каним гости и прекарваме доста от времето си там. Повечето клиенти търсят мебели, които са едновременно комфортни, създават уют и са снабдени с различни функционалности. Когато се представим кръгла маса за хранене Венус , изглежда че тя ще бъде обемист елемент но това не е точно така. Този избор ще ви помогне да спестите място и е подходящ дори за малка площ.

Безспорно кръглите форми имат редица предимства, които не се забелязват в самото начало.

Нека разгледаме главните преимущества на кръглата маса за хранене Венус

Първото което бихме казали е, че те са подходящи за малки стаи, тъй като нямат остри ръбове и около тях могат да бъдат настанени повече хора. Със сигурност спестяват доста от пространството. Начина по който са настанени хората около тази мебел, предразполага към повече близост и уют. По този начин се улеснява комуникацията и времето минава много по-приятно. Добре е първоначално да прецените пространството във вашата трапезна стая за да може да поставите новата придобивка на наистина правилното място. Ако отделите кът специално за нея ще бъде най-добре. Цветът който  изберете за вашата кръгла маса за хранене Венус също е важен, подберете го спрямо останалата мебелировка, магазинът предлага разнообразие от цветови нюанси и това ще ви улесни много.Трапезна маса

Модел Мари, кръгла маса за хранене Венус – прекрасен и изтънчен, притежава достатъчно функции:

  • Изработена от висококачествен бук масив;
  • Имате избор между два цвята – орех или венге;
  • Плота е изработен от ПДЧ и естествен фурнир;
  • Перфектно допълнение към всяка трапезария.

Кръглата маса за хранене Венус ще промени много излъчването на вашата трапезария и ще се хареса на цялото ви семейство. Този модел предразполага за чести събирания с приятели и роднини, а това повдига настроението на всеки. Посетете магазина – очакваме ви!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*