Как да изберем подходящи маса и столове за интериора на дома си?

Всяко семейство държи мебелите, които го заобикалят в ежедневието да бъдат красиви и функционални. Това и основната причина да се отделя такова внимание на избора на ново обзавеждане независимо за коя стая става въпрос. Днес ще поговорим по-конкретно за трапезарията, където се храните и посрещате гости. Тук обикновено присъстват голяма и практична маса и подходящи столове към нея. Това класическо обзавеждане може да бъде поръчано лесно онлайн от каталога на https://venus.bg/комплекти-маси-и-столове. Моделите са много разнообразни и красиви, изработени внимателно от здрави и качествени материали.

Лесно ли е да изберем подходящ комплект от мебели за трапезарията?

Когато поръчвате ново обзавеждане в комплект, първото с което трябва да се съобразите е квадратурата на стаята, в която ще бъде разположено то. Измерете внимателно свободното пространство или вземете за ориентир старите мебели, които ще заменяте. Важно е всеки артикул да може да се ползва свободно и когато сте настанени, облегалките да не се допират до никакви мебели или до стената. Преценете какви други вещи има в стаята и се съобразете с техния стил и цвят, за да изглежда интериора красив и елементите да се допълват взаимно.

Днес голяма част от столовете се предлагат с красива и луксозна тапицерия. Тези видове са малко по-обемни и е важно да предвидите това, защото вероятно няма да могат да се поберат под плота на масата в моментите, когато не ги ползвате. От магазин Venus.bg ще ви дадат малко подробности за един от новите модели. Комплект маса FULYA 1405 и столове DORE 2705:маса и столове

  • красива трапезна маса и столове за Вашата кухня или трапезария. С акцент извити крака от дърво, които придават фина завършеност на масата;
  • практична маса плот МДФ с опция за разтягане до 180 см. (ръчно отваряне) и елегантни дървени крака;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и облегалка, тапицирани с луксозна дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Красиво и качествено обзавеждане в комплект, което може да изберете на спокойствие в интернет магазина.

Какви са предимствата на тапицираните мебели?

Все по-често се срещат комплекти, които включват места за сядане изцяло облечени в дамаска. Те са много по красиви визуално и създават една уютна и приятна домашна обстановка. За поддържане са малко по-трудни, но въпреки това тапицериите са достатъчно износоустойчиви и издръжливи на изцапвания.

Може да синхронизирате цветовете с тези на преобладаващия нюанс в помещението. Заслужава си да инвестирате в качествено обзавеждане в комплект, изработено прецизно и създаващо съвсем различна обстановка от тази, с която сте свикнали.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*