Какви трябва да бъдат подходящите кухненски столове

стол

Когато купуваме нови мебели обикновено се съобразяваме със собствения си вкус и с това какви функции трябва да притежава съответния артикул. Много е важно да съчетаваме отделните елементи по начин, който ще направи интериора естетичен и уютен. Едни от мебелите които се подменят на по-кратък период са кухненските столове, защото чрез тях създаваме нова визия на цялата трапезна зона. Откриването на правилния модел обаче не е толкова лесно, понеже разнообразието е огромно. Обърнете внимание на богатата палитра от дизайни в каталога на Venus.bg. Днес искаме да ви дадем няколко ценни съвета за това как да намерите правилните артикули.

Важно ли е да съчетаем кухненските столовете с масата

Както добре знаете в трапезарията масата за хранене и местата за сядане около нея вървят ръка за ръка. Специалистите препоръчват, за да избегнете лош финален резултат да комбинирате винаги тези два артикула като материал за изработка и стил. Когато масата е модерна купете към нея и актуален вариант столове, които ще ѝ подхождат. Същото правило важи, ако имате класически изглеждаща маса от дърво например. В търговската мрежа се срещат достатъчно нови модели на този тип кухненски столове, които ще бъдат най-подходящи. Експерименти със стил и дизайн могат да направят само артистично настроените хора и то с особено внимание. Venus.bg ви препоръчва следния универсален модел, който лесно ще бъде комбиниран с интериора в кухнята. Трапезен стол Milano 140 – Крем:"Столове за кухня https://www.venus.bg/маси-и-столове/кухненски-столове"

  • Кухненски артикул „Milano 140“ е изработен с удобна седалка и елегантна облегалка;
  • Те да облечени с мека дамаска;
  • Краката са здрави и стабилни от масивна дървесина;
  • Цветът на модела е изключително приятен и универсален – крем.

Подобна мебел ще се впише безпроблемно в различен стил обзавеждане, като комбинацията между модерна дамаска и крака от естествена дървесина е перфектна.

Да обърнем специално внимание на материалите за изработка

Правилната комбинация на материали има важна роля за визията, която искаме да постигнем накрая в помещението. Препоръчително е ако сте избрали кухненски столове с дървени крака да съчетаете техния цвят с този на масата и останалите мебели в стаята. Интересните и модерни артикули с метална основа в нестандартна форма винаги могат да бъдат комбинирани с една модерна и актуална маса. Клиентите все повече се доверяват на скандинавския стил в обзавеждането и така правят домовете си много интересни и модерни. Препоръчваме ви тапицираните кухненски столове, защото внасят много уют и топлина в една от любимите стаи на всички. Когато се настаните около трапезата с ваши близки всички ще бъдат настанени по възможно най-добрия начин, и ще се чувстват комфортно, независимо колко дълго време прекарат седнали.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*