Как да открием нов и модерен кухненски диван?

кухненски диван

Има мебели, които винаги са на мода и ще бъдат предпочитани от потребителите. В трапезарията това много често е кухненският ъгъл, който заема централно място и е предпочитан от всички. Неговата роля е основна за комфорта на семейството и това е причината в много апартаменти да бъде избиран като ценна вещ. Мебели ВЕНУС ви предлага каталог с много нови и оригинални предложения. Лесно ще изберете подходящ нов артикул, който да замени стария и да направи жилището  по модерно и функционално.

На какви критерии трябва да отговаря кухненският диван?

За да изберете ново обзавеждане не от значение то просто да ви харесва визуално, но и да покрива редица други критерии. Днес ще ви предложим няколко съвета за това как да откриете подходящ кухненски ъгъл. За начало изберете много точно свободното пространство и преценете дали ви е необходим модел с ляв или десен монтаж. В онлайн каталога ще откриете модели с по-големи габарити и такива с минималистични, защото производителите са помислили за всички случаи.

Тук е моментът да подберете подходяща тапицерия, която ще отговаря на обстановката и ще прави помещението по уютно. Кухненският ъгъл може да бъде едноцветен или с шарен десен в зависимост от вашите очаквания и предпочитания. Тези артикули разполагат с разтегателен механизъм и ракли под седалките. Съобразете се и с цената на новата покупка. В търговската мрежа ще откриете както много евтини, така и по-луксозни модели и е важно да изберете този, който ще се впише в семейния ви бюджет. Всички артикули са достатъчно качествени, за да не изпитвате тревога от това колко дълго ще ги ползвате. От Венус препоръчват следния модел. Кухненски ъгъл Виктория – 205+130:диван

  • модерен диван „Виктория“, подходящ за обзавеждане на хол или кухня;
  • имате огромен избор между дамаски, чрез който да съчетаете ъгъла с вашия дом;
  • включва диван 3-ка и 2-ка с практична ракла за багаж и функция сън;
  • модулите дават възможност за обръщане на ъгъла според предпочитанията на клиента;
  • изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден.

Разгледайте всички модели и не се колебайте да инвестирате в толкова практичен и удобен кухненски ъгъл.

Какви предимства дават допълнителните екстри?

Съвременните кухненски дивани разполагат с разтегателен механизъм и ракли, това е много практично особено за по-малките апартаменти. Само една мебел ви дава толкова много начини да я ползвате. Имате място където да седнете и да се нахраните или да си почивате спокойно в приятна компания. Когато дойде време за сън бързо ще разтегнете дивана и той ще се превърне в спалня. Пространството под седалките е подходящо за подредба на всякакви вещи или спално бельо.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*