Защо да инвестираме в малък кухненски ъгъл

Понякога има мебели, за които не даваме голяма сума, но те изпълняват много важни функции в дома ни. Покупката на нещо подобно със сигурност си заслужава и днес ще споменем практичния и незаменим Кухненски ъгъл Венус. Този артикул не е непознат, но интересното е, че винаги остава на мода и е търсен от потребителите. Той гарантира невероятно удобство и оползотворява по най-добрия начин пространството в кухнята. Да притежаваш такава мебел е наистина ценно, защото ще си подарите допълнително място в жилището, в което да седнете и да отдъхнете след работа.

Кое отличава кухненския ъгъл от другите мебели

Със сигурност има някои конкретни предпоставки, заради които ще изберем именно кухненския ъгъл. Този артикул, освен че е много удобен, разполага и с допълнителни екстри, чрез които става наистина многофункционален. Кухненският ъгъл разполага с разтегателен механизъм и лесно може да се трансформира в комфортно легло. Друго допълнение е практичната ракла под седалката, в която могат да се прибират наистина много вещи.

Все повече хора избират вместо трапезна маса и столове да допълнят обстановката в кухнята с това малко диванче, което ще направи помещението много по-уютно и предразполагащо към дълги вечери с близки и приятели. Разгледайте каталога на магазин Венус и ще се уверите, колко разнообразни модели представят производителите днес. Те са изработени от качествени материали и гарантират безпроблемна употреба.

Днес ще ви представим един примерен модел. Ъглов диван Теди с функция сън и 2 бр. Ракли:диван

  • стилна мебел „Теди“ е подходяща за всеки хол или дневна;
  • включва голям диван с механизъм, малък диван и ъгъл;
  • освен с приятната си форма, той предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • механизмът за сън се отваря посредством издърпване на подматрак;
  • изпълнен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг работен ден. Под седалките е снабден с две ракли за съхранение на багаж.

Практична и комфортна мебел, подходяща за всяко жилище.

Как да открием точния модел онлайн

Щом сме решили да поръчаме нова мебел през интернет магазин е важно как ще подходим към въпроса. Първо ви препоръчваме да разгледате различните предложения и да сравните характеристиките и параметрите на избраните от вас. Преценете с колко свободно пространство разполагате в кухнята и открийте вариант, който ще подхожда напълно. След това се спрете по-подробно на каталозите с тапицерии, от които трябва да изберете тази, която смятате, че отговаря на интериора и атмосферата във вашия дом.

Сложете харесвания артикул в кошницата и попълните формата за поръчка. Процедурата е много проста и улеснена и в най-кратък срок ще получите покупката си.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*