Струва ли си да инвестираме в кухненски ъгъл?

диван

Съществуват редица мебели, които биха направили живота ни много по-приятен и удобен. Важно е да се обграждаме с качествени артикули, които внасят повече стойност в ежедневието, без да струват прекалено много пари. Една такава мебел е добре познатият на всички кухненски ъгъл. Той продължава да е предпочитан от много семейства, защото с времето доказа, че ролята му в трапезарията е повече от незаменима. Онлайн, от каталога на Venus.bg бихте могли да поръчате подобна мебел на изключително достъпна и ниска цена.

Защо да инвестираме в качествен кухненски ъгъл?

Ако до този момент сте използвали маса и столове със сигурност не прекарвате много време в тази част от жилището. Покупката на кухненски ъгъл ще направи зоната много по-предпочитана, защото тя вече ще бъде място за активна почивка и спокойствие. Малкото диванче е перфектно, за да седнете за сутрешно или следобедно кафе, да поканите някой приятел на приказки или да свършите някаква служебна работа. Когато сте настанени удобно, имате мека и комфортна облегалка, усещането е много по-различно, без значение какво правите.

Кухненският ъгли притежават и разтегателен механизъм, за да се отпуснете и подремнете на спокойствие. Допълнителна екстра под седалките са големите ракли за подредба на багаж. Срещу доста скромна сума си осигурявате качествена и удобна мебел, която ще може да използвате без проблем дълги години.

Благодарение на практичната си форма  не заема много от пространството и се адаптира перфектно във всякакво помещение. От Venus.bg представят един от най-предпочитаните си модели. Кухненски ъгъл Лъки – 205+140 см., Тъмнобежов/Флорални мотиви:кухненски ъгъл

  • кухненския ъгъл „Лъки“ подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария на изключително достъпна цена;
  • съставен е от отделни модули с възможност обръщане посоката на ъгъла;
  • разполага с функция за сън тип подматрак и ракла за съхранение на багаж.

След покупката на такъв вид мебел, веднага ще установитс, че времето прекарано в трапезарията е много повече от преди. Вече спокойно може да каните и гости, с които ще разговаряте часове наред, без никой да изпита дискомфорт или схващане.

Какъв вид тапицерия да предпочетем?

Изборът на тапицерия е от особено значение, защото артикулът също трябва да се впише във вече съществуващия интериор. Производителят е предложил богат каталог от опции, като може да избирате между кожена или текстилна. И двете се поддържат лесно, износоустойчиви са и не задържат петна. Съобразете цвета, който ще предпочетете с нюанса са на стените, завесите и килима. Много потребители комбинират два различни цвята или шарен десен, който прави обстановката по-весела и свежа.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*