Кухненски ъгъл за малка кухня

ъгъл

Кухненският бокс обикновено се състои от малък диван или пейка, маса и вероятно в допълнение още няколко стола. Компактният кухненски ъгъл е не само много удобен, но и уютен. Той създава уникална домашна атмосфера в кухнята, особено когато всички се съберат край масата. Част от хората се отказват от такава мебел, защото си мислят, че нямат достатъчно място. Наистина в днешно време кухните са наистина малки, но за всичко има решение. Грешно е да мислите, че те заемат много място. Дори и стандартен кухненски ъгъл, може да побере повече хора, отколкото столовете.

Предимствата му са доста, макар да не ги забелязвате веднага

Кухненският ъгъл помага за хармонично организиране на пространството. Създава удобен кът за хранене, независимо от големината си. Ефективно се използва ъгловото пространство. Също така е по-компактен и комфортен от столовете. Ако кухненският ъгъл притежава разтегателен механизъм, имате едно допълнително легло, за гости например.Кухненски ъгъл

Как да направим избор:

  • Определете и измерете мястото, където искате да поставите кухненския ъгъл;
  • Решете дали искате ляв или десен модел;
  • Подлакътниците и възглавниците изглеждат обемисти и визуално смаляват пространството;
  • Ако имате нужда от допълнително легло, изберете разтегателен.

Кухненският ъгъл с легло е едно нестандартно решение. Той обаче има редица предимства. Едно от тях е че събира повече хора на малко пространство. Ако апартамента е по- малко стаи, някой може да спи на него. Много изгодно ще ви излезе да си купите разтегателен кухненски ъгъл, отколкото да ремонтирате терасата, за да я превърнете в зона за спане. Повечето пъти такъв тип мебели се поставят в ъгъла на стаята до прозореца. Маси от всички форми са в хармония с него. Мекият ъгъл превръща кухненското пространство в елегантна стая.

Магазин Венус, се е погрижил да ви предложи богата палитра от функционални, красиви и издръжливи модели. Вашият вкус и желания ще определят избора.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*