Еднолицеви или двулицеви матраци предпочита българския клиент?

Еднолицев матрак

Дилемата, която вълнува много от потребителите е свързана именно с това, че пазара предлага два основни типа матраци – еднолицеви и двулицеви. Въпросът е кой да изберете за да можете да си осигурите качествен и здравословен сън. В колекцията на онлайн магазин www.mebeliarena.bg са събрани набор от продукти от двата типа. Всеки вариант отговаря на най-висок стандарт за удовлетворение на клиентите, но въпреки това се оказва доста трудно да бъдат избрани онези продукти, които биха били наистина идеални спрямо вашите очаквания. Дали да е еднолицев или двулицев? Търсенето на отговори е в основата на това да спите пълноценно и спокойно.

Еднолицевите матраци – неоснователно пренебрегвани

Това, че са с едно лице на практика е причина много клиенти да дефинират продуктите от категорията като компромисни. Но последните и най-актуални модели опровергават твърденията и показват, че определено си струва човек да инвестира отговорно и разумно в такива продукти, които наистина могат да се разгледат като оптимално ефективни и способни да създадат отлични спални условия.

Приоритетите на еднолицевите матраци се крият в:

  • Осигуряване на пълно и цялостно оборудване на леглото, при което не е предвидена подматрачна рамка;
  • Функционално оформление и създаване на стабилност и комфорт;
  • Изделия, предоставени на много изгодна и достъпна цена;
  • Изработени са от най-висок клас материали и пълнеж с хипоалергенен състав.

Основните негативи, които се отнасят до продуктите от раздела е в това, че амортизацията настъпва в по-ранен стадия, тъй като обикновено са натоварват по-интензивно конкретни зони. Но въпреки това изгодните оферти са от съществен принос за това да можете да приложите еднолицевите матраци като ефективно решение за оборудване на прекрасна спална зона.

Защо двулицев?

 матрак Що се отнася до това да си осигурите дългосрочно и качествено спално решение е факт, че моделите двулицеви матраци нямат конкуренция по този критерии. Двете лица позволяват да сте много по-гъвкави и да се фокусирате върху перфектното оборудване, което да ви позволи да спите спокойно.

Приказна мекота, отлична проветривост и намаляване на риска на задържане на влага, дълъг живост са все водещи приоритети, които се отнасят до модела д две лица. Идеите по отношение на подбор на пълнеж също са разнообразни, което позволява на клиента да заложи на предпочитаната твърдост.

Предпочитанията въпреки високата им цена клиента фокусира и спрямо:

  • Лесното транспортиране на матрака навит на руло;
  • Възможност да използва двете страни;
  • Осигуряване на продукт с дългосрочно използване;
  • Лесна поддръжка и т.нат.

Независимо какви са претенциите ви по отношение на матрака то в сайта на магазин АРЕНА ви очакват подбрани идеи на много разумни цени.

Еднолицев матрак

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*