Основни плюсове от инвестиране в бонел еднолицев матрак

Еднолицев матрак

Материалите, от които се изработват матраците се делят на два основни типа. Едните са пружинни, а втората категория са непружинни. Тези със съдържание на пружини могат да се разгледат и като хибриден вариант предвид това, че за да се постигне отлично качество и удобство самото ядро е с пружини, а самата повърхност е от мемори пяна. Днес ще ви представим един от предпочитаните варианти с пружинен състав. Това е еднолицев матрак бонел. Изделието се характеризира с това, че е изработено по нова технология, която успя да се утвърди на пазара като иновативна, качествена и ефективна. Ползите от бонел пружините се състои в това, че всяко едно изделие се характеризира с това, че сърцевината се състои от цяло пружинно ядро, което представлява специална оплетка, гарантираща на тялото стабилност и отлични условия за спане.

Приоритети на бонел еднолицевите матраци

За да си осигурите правилна позиция на тялото по време на сън навярно ще се наложи да помислите върху това кой вариант пълнеж би бил оптимално ефективен спрямо вашите предпочитания. Безспорно бонел пружините с основание привличат вниманието на онези клиенти, които предпочитат ортопедичните матраци, тъй като те се характеризират с по-високото си ниво на твърдост. Стабилни, здрави и изработени от неръждаема стомана с отлична плътност това са продукти, които са подходящи за:

  • Хора с по-високо телесно легло;
  • Страдащи от хронични проблеми с двигателната система;
  • За деца, които тепърва изграждат опорно-двигателната система.

Спираловидната технология, по която се изработват бонел пружините е показателна за това, че освен стабилност тялото ви ще може да разчита и на оптимален комфорт предвид това, че при смяна на позата на сън има съответната степен на еластичност.

Ключови предимства на еднолицевите бонел модели

матракНа първо място, когато говорим за единичен матрак е важно да подчертаем, че става въпрос за изключително ефективни и качествени продукти, които се характеризират с ниската си цена. Основните аргументи на клиентите, които са избрали именно този тип решения за оборудване на своята спалня се дължат на:

  • Постигане на отлично ниво на твърдост и стабилност;
  • Идеална хигиена във вътрешността предвид типа на основния пълнеж, а именно здравото стоманено спираловидно ядро;
  • Перфектна проветривост по време на сън и отлична възможност за циркулация на въздуха в матрака;
  • Достъпност на продукта дори за домакинства, които са с ограничен бюджет по отношение на инвестицията, която биха могли да си позволят.

Възползвайте се от офертите на магазин Арена и се фокусирайте върху гамата идеи за отличен и здравословен сън.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*