Добрия директорски стол – колко ще ни струва

стол директорски

Техническите особености, които правят един директорски стол наистина качествен и комфортен са много. Онова, което вълнува клиентите обаче са не само тези показатели, които гарантират и осигуряват пълноценно и приятно изживяване, а също и цената, на която могат да се сдобият с него. Достъпна и ниска за директорски столове цена няма как да откриете, защото това тип луксозни предложения, които наистина имат за цел да подсигурят комфорта на тялото срещу съответната инвестиция. И все пак колко ще струва една такава мебел? Предстои да ви представим каталога от варианти на онлайн магазин Венус, където има достатъчно разнообразие от идеи и предложения, които могат да се окажат поносими като цена за вашия джоб.

Избор на директорски стол – финансов фокус върху предложенията

Цените на такъв вид столове стартира от около 280-300 лева. И реално това са едни от най-ниските Президентски офис столстойности, на които можете да откриете тези практични мебели. Разбира се, в ниския ценови клас директорските столове са малко компромисни, защото тук се влагат:

  • По-ниско качество тапицерия;
  • Функциите са ограничени;
  • Износоустойчивостта не е на високо ниво;
  • Гаранцията вместо 2 години е 6 месеца.

Ако търсите компромисен вариант то това може да ви удовлетвори. Но в случай, че искате нещо качествено и не се водите от цената на директорския стол то сумата, която ще се наложи да инвестирате е от 800 до 1500 лева. Много потребители сравняват тази цена с покупката на кола на старо. Може и да е така, но ако сте поставени в позиция на седящ, работещ предприемач, който се налага да бъде пред компютъра поне 8-10 часа дневно то се съгласете, че има значение какъв ще бъде стола, който ползвате.

В зависимост от потребностите клиента може сам да прецени колко би му струвал един качествен директорски стол и дали си струва да направи съответната инвестиция в мебел, която да бъде негов верен помощник.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*