Дизелови горива – видове и партньорство с доверен доставчик

Газьол

Горивата са основен ресурс, който движи икономиката. Те са нужни както за задвижването на различни транспортни средства така и за работа на редица машини и съоръжения. Дизела бива няколко типа и в днешната публикация ще ви запознаем с онези, които са най-широко разпространени като приложение.  Освен по отношение на класификацията е необходимо да акцентираме и на това, че не е без значение на кой търговец и доставчик ще се доверите. За да ви спестим време и неволи ще ви срещнем с видовете дизелово гориво от Горрел. Почти 30 години в бранша са показателни за това, че опита и професионализма са водещи за клиентите и именно поради това се доверяват на доставчик, който предоставя сигурност, отлични цени и висококачествени горива.

Видове дизел

На фокус днес са основните типове дизелово гориво, от които можете да се възползвате лесно и бързо с поръчка от Горрел. Това са:

  • Биозидел или още известен с абревиатурата Б6. Специфичното при този енергиен ресурс е това, че се касае за изделие, което е изключително качествено и екологично. Биокомпонента от 6 % е ясен показател, че можете да разчитате на контролиран разход и минимални вредни емисии, освобождавани в атмосферата;
  • За извънпътна техника. Тук се включват такъв тип горива, които са предназначени за работа на селскостопански машини, техника за пътно строителство и други подобни съоръжения. Тъй като е важна разходната норма тук е необходимо да подчертаем, че се касае за продукт без биокомпонент и ниска цена;
  • За отопление. Въпреки, че все по-рядко се използват като средство за отопление то все още от Горрел разполагат с клиенти, които инвестират в дизел за отопление. Горивото се отличава с особени характеристики и калоричност.

Това са трите основни вида, които са сред най-продаваните на българския пазар.

С гаранция за качество и коректно извършени доставки в срок

 дизелово гориво Определящото за повечето клиенти е да могат да се доверят на продукти с отлично качество и изгодна цена. От Горрел се ангажират с гаранции, които предлагат на своите клиенти без значение за кой тип дизелово гориво поръчват. Със сигурност един от водещите мотиви да се доверите на партньор с такъв ранг е неговия опит в сферата. Освен това показателни се оказват също така и:

  • Безспорното качество на нефтените продукти от ценовата листа на Горрел;
  • Сигурни доставки до обект в срок;
  • Безопасно транспортиране съобразено с държавните регламенти.

Заслужава си да бъдете оптимално внимателни, когато се търси най-добра алтернатива за създаването на професионални партньорски отношения, свързани с транспорт, доставка и съхранение на дизелови и други продукти.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*