Защо диваните за кухня на мебелен магазин Венус са истинско бижу в интериора

ъгъл

Изборът на диван е много важен, ако планирате да обзавеждате многофункционален кът във вашата кухня. Съвременните производители предлагат невероятно практични дивани за кухня Венус , които са едни малки аналози на конвенционалните дивани. Удобният и ергономичен модел би могъл да ви осигури много неща – място за хранене, домашно работно място, пространство за почивка и релакс, допълнително легло за гости с преспиване и разбира се още пространство за съхранение на вещи. Само с една мебел – получите толкова много.

Как да изберем диван за кухня Венус, който да отговаря на всичките ни изисквания

Несъмнено това е елементът, който е една от основите изграждащи интериора. Диванът също така е и прекрасна наслада за окото, защото съвременните тапицерии го правят наистина впечатляващ на външен вид. Може да изберете диван за кухня Венус, който е тапициран с модерната еко кожа или с различна като десен и цвят текстилна дамаска. На което и да се спрете не забравяйте, че кухненският кът е и място за приготвяне на храна и тапицерията трябва да може да бъде почистена лесно, без остатък от петна.Кухненски ъгъл

Представяме на вашето внимание два дивана за кухня Венус, които ще ви допаднат със своя стил и функционалност:

  • Кухненски ъгъл Лукс – представлява отделни модули с възможност за обръщане на ъгъл с функция за сън и ракла. Практична мебел, която може да бъде произведена в дамаска по ваш избор;
  • Кухненски ъгъл Тара – комфортен вариант който се разтяга при нужда. Тапицерията е микс между дамаска и еко кожа, а монтирането може да бъде с ляв или десен ъгъл.

За да бъде вашата кухня или трапезария наистина хармонично обзаведена, трябва да притежавате диван за кухня Венус. Освен значителният набор от функции, които той има не пропускайте да го съчетаете с останалото обзавеждане от вашия дом, избирайте правилната тапицерия.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*