Какво трябва да знаем преди да купим детско легло

легло

Децата растат наистина бързо и докато им купите обзавеждане за детската стая, след много кратък период, леглото вече им е малко и се нуждаете от ново. Днес на пазара ще откриете детски легла https://www.venus.bg/ в най-различни цветове, форми и размери. Това донякъде може да ви подейства объркващо, но ви съветваме да помислите добре, да прецените различните критерии и основно да се съобразите с възрастта на детето. От детски креватчета в ярки цветове и разнообразни форми до единични комфортни легла за голямо дете, всичко необходимо ви очаква в магазин venus.

Видове детски легла venus и как да ги изберете най-лесно

След като махнете кошарата и вашето мъниче вече е пораснало достатъчно, пред вас стои въпроса – какъв модел детско легло venus да вземете? Има няколко подходящи варианта с които ще ви запознаем днес. Ако искате да спестите малко пари и да пропуснете „ преходното“ легло, тогава може да купите направо класическо единично. Тези модели се вписват много добре във всяка една стая, предлагат се в различни цветови комбинации и понеже са стандартни, децата ще могат да ги използват докато станат тийнейджъри, че и по нататък. Двуетажните детски легла venus, са идеални, ако децата ви са две или ако мястото не ви достига. Видовете са много разнообразни и функционални. Детските легла venus тип „сандвич“ са по-безопасният вариант от двуетажните. При тях долното легло се издърпва при спане.Горно легло

Детско легло тип „сандвич“ Сити 2020 от venus:

  • Долното легло е на колелца и се издърпва много лесно;
  • Като подходящи се препоръчват еднолицевите матраци;
  • Комплекта е снабден и с етажерка подходяща за подредбата на книги, учебници и други вещи.

Надяваме се след тази информация да сте добили ясна представа от какво точно легло се нуждае вашето дете. Това е важен и отговорен избор, който трябва да направите разумно за да  осигурите на детето, качествен сън и комфорт в детската стая.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*