Да заживеем „на чисто“ с банков ипотечен кредит!

Мислите си, че никога няма да ви се наложи да теглите кредит? Смятате, че това не е за вас и че ще можете да се справите с живота и без помощта на някоя банка. А помислихте ли за това, че утре може да ви потрябва ново, по-широко жилище, сумата за което да не сте в състояние да платите сами?

дом

Ето! Точно това имаме предвид… Когато стане въпрос за Ипотечни кредити, всеки се замисля сериозно и дори се съгласява, че да теглим такъв вид кредит е много удобно. Ако ви предстои да се жените, или това вече се е случило, но семейството ви е станало по-голямо, тогава какви според вас са опциите да си купите нов дом, в който да заживеете щастливо с любимите си хора? Ако сега кажете, че имате събрани достатъчно средства, бихме казали че това е супер! Но кажете ни откога сте започнали да ги събирате… Може би още в детството си?

Цените на жилища поскъпват с всеки един изминал ден. Това е факт, който всеки знае, като хората които са успели да заделят някой лев през годините са дефицит. Повечето от нас започват да мислят за спестявания, когато установят че имат нужда от по-голямо, или първо такова, като първото нещо което обикновено правят е да отидат до банката и да проверят спестяванията си. Обикновено следва разочарование.

Но нали точно за това са ипотечните кредити и банките във всеки един голям град като Пловдив, София, Бургас, Русе и т.н.? Нали именно те са нашата финансова подкрепа в труден моменти, на която да разчитаме напълно. Ако нямаше банки, които на драго сърце да ни отпускат кредити (каквито и да са те), какво бихме правили… Никой нямаше да си купува жилища ли?

Всяка банкова институция предлага различни по вид кредити. Някои може да възлизат на по-дребни суми (потребителски), докато други да са със срок за връщане над 20 години. Това да така наречените ипотечни кредити, които доста млади хора теглят,  за да могат да започнат живота си с любимия човек, за да създадат семейство и в последствие да имат къде да отглеждат и децата си. С подходящите кредитни условия и изгодни лихви, всеки ипотечен кредит би бил по силите на повечето от нас, като също така можете и да дадете някаква сума и от себе си, за да не теглите цялата сума от банката.

Дайте подобаващ старт на семейния си живот и си купете жилището на мечтите ви! Това е напълно възможно ако изтеглите подходящата сума пари, която да ви даде този шанс…

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*